Wysłany: Czw 9 Kwi 2020, 11:26 Temat postu: Buty ślubne męskie w większym rozmiarze
Sama juz mam swoje buty, nie mialam problemów z kupieniem ale mój facet ma bo nosi dość spory rozmiar. Doradzicie gdzie szukać eleganckich butów ale w dużych rozmiarach?
W sklepie jest spory wybór obuwia eleganckiego męskiego jak również damskiego. Oboje mamy dośc spore rozmiary z mężem, tak więc kupowałam tam buty i ja i mój facet. Sklep jest stacjonarnie w Warszawie z tego co wiem ale oferują również wysyłkę przez internet.
Nie wiem jaki kolor garnituru wybrał Twój narzeczony ale jeśli jest to garnitur granatowy, to polecam odpuścić sobie zakup butów w kolorze czarnym. Kolor taki jest bardzo oficjalny tak wiec lepszym wyborem moim zdaniem będą buty w kolorze brązowym. Będa bardziej praktyczne w przyszłości, poza tym pasują do granatu. _________________ Przyszła panna młoda