Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

problem moczenia się

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Nasze dzieciaczki
View previous topic :: View next topic  
Author Message
adunia44
bywalec
bywalec

PostPosted: Fri 27 Dec 2019, 13:18    Post subject: problem moczenia się Reply with quote

Czy są tu mamy dzieciaczków starszych, które czasami się moczą. Problem dotyczy mojego 7 latka, kilka razy w miesiącu niestty łóżko mokre smutny infekcja wykluczona
Back to top
View user's profile Send private message
Olie
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 14 Jan 2020, 12:59    Post subject: Reply with quote

Czasami czy regularnie? Bo może to być stres, a równie dobrze coś poważniejszego. Wykluczaliście schorzenia?
Back to top
adunia44
bywalec
bywalec

PostPosted: Tue 21 Jan 2020, 20:38    Post subject: Reply with quote

zdarza się to regularnie niestety smutny byliśmy u pediatry, zrobione badania moczu i nic nie wynika z nich, co innego mogę robić?
Back to top
Maddika
bywalec
bywalec

PostPosted: Sat 2 Oct 2021, 11:41    Post subject: Reply with quote

U nas też się zdarzało, ale minęło, trzeba zrobić badania aby wykluczyć choroby, sprawdziły nam się też takie podkłady chłonne z teny do kupienia w dozie.
Back to top
Junsa
maniak
maniak

PostPosted: Fri 8 Oct 2021, 17:04    Post subject: Reply with quote

To i ja się dopiszę, bo może komuś informacja może pomóc - też miałam problem z moczeniem nocnym u synka. Polecam zajrzeć na stronę https://suchyporanek.pl znajdziecie tam na pewno sporo odpowiedzi na pytania dotyczące tego problemu uśmiech
Back to top
adunia44
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 29 Nov 2021, 0:05    Post subject: Reply with quote

dzięki dziewczyny ze tu jeszcze odpisujecie i interesujecie się tematem, wyszliśmy na prostą ale dzięki pomocy specjalisty i cierpliwości sytuacja już się bardzo rzadko zdarza, przydały się nam mateirały z suchego poranka
Back to top
lenkaa
guru
guru

PostPosted: Wed 20 Dec 2023, 10:14    Post subject: Reply with quote

Jakiś czas temu napotkałam na swoje drodze problem związany z nietrzymaniem moczu i kompletnie nie potrafiłam sobie poradzić z codziennym funkcjonowaniem. W internecie znalazłam świetny sklep https://chlonne24.pl/ w którym udzielono mi fachowych porad. W ich bogatej ofercie odnajdziecie wszelkie niezbędne artykuły jak wkładki urologiczne, majtki chłonne, podkłady, pieluchomajtki czy środki do pielęgnacji. Ponadto stale pracują także nad tym by dysponować pełną ofertą produktów i by były one w konkurencyjnych cenach.
Back to top
Sania
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Wed 3 Jan 2024, 10:56    Post subject: Reply with quote

Sklep MedOrto to miejsce, gdzie dbałość o zdrowie idzie w parze z wygodą funkcjonowania. Oferta takich rozwiązań, jak wkładki urologiczne dla mężczyzn na pewno pomogą w codziennym funkcjonowaniu. Warto zainteresować się ich różnorodnością i specjalistycznymi funkcjami, które mogą znacząco poprawić komfort życia. Przyjazne dla skóry materiały i zróżnicowane wersje pozwalają na wybór produktu dostosowanego do osobistych preferencji. Poznanie bogactwa opcji może otworzyć drzwi do nowych sposobów radzenia sobie z nietrzymaniem moczu.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Nasze dzieciaczki All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce