|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
arleta.nickiel kandydat
|
Wysłany: Wto 11 Lip 2017, 8:34 Temat postu: |
|
|
Mnie kiedy w ogrodzie robię coś w gumowych rękawiczkach, rękawiczki się szybko odbarwiają w miejscu obrączki. Czy to świadczy o jej jakości czy o jakichś substancjach w rękawiczkach? _________________ Jeden z najlepszych Salon ślubny Katowice gdzie wybrałam swoją sukienkę. |
|
Powrót do góry |
|
|
gregoRy22 początkujący
|
Wysłany: Wto 24 Lip 2018, 14:01 Temat postu: |
|
|
Nie mam za bardzo wiedzy w tym temacie... Dlatego też raczej dość ciężko będzie mi pomóc... _________________ Serce musi mi krwawić w piersi. |
|
Powrót do góry |
|
|
andia początkujący
|
Wysłany: Wto 24 Lip 2018, 22:52 Temat postu: |
|
|
bez problemu można tp zrobić, decyzja na ten temat zalezy wyłącvznie do was |
|
Powrót do góry |
|
|
Sundiamore bywalec
|
Wysłany: Pią 27 Lip 2018, 8:16 Temat postu: |
|
|
Można bez problemu zmienić rozmiar obrączek na inny, to samo jeżeli chodzi o generalnie wymianę modelu, wszystko zależy od danego sklepu w którym zdecydujecie się zakupić obrączki. _________________ http://sklep.sundiamore.pl
|
|
Powrót do góry |
|
|
AnetaMrs początkujący
|
Wysłany: Czw 9 Sie 2018, 13:33 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z opinią, że to tylko symbol i można je zmienić! Niektórzy w ogóle obrączek nie noszą |
|
Powrót do góry |
|
|
noisetradeki początkujący
|
Wysłany: Pon 10 Wrz 2018, 12:16 Temat postu: |
|
|
Super! Znakomicie, dzięki wielkie za interesujące info w tej kwestii _________________ Odpoczynek ci chodził po głowie? A co ty jesteś, Dalajlama, żeby medytować? |
|
Powrót do góry |
|
|
Anel19 bywalec
|
Wysłany: Czw 20 Cze 2019, 12:42 Temat postu: |
|
|
Jeśli obrączki nie były grawerowane to chyba nie powinno być z tym kłopotu. |
|
Powrót do góry |
|
|
wterry1 początkujący
|
Wysłany: Czw 28 Lis 2019, 16:01 Temat postu: |
|
|
Nie widzę przeszkód, nie wierz w dziwne zabobony. |
|
Powrót do góry |
|
|
martaking90 kandydat
|
Wysłany: Pon 27 Lis 2023, 10:15 Temat postu: |
|
|
Moda na obrączki ślubne jest bardzo zróżnicowana i dynamiczna. Nie ma jednego, dominującego trendu, który obowiązuje wszystkich. Każdy może znaleźć coś dla siebie i dopasować obrączki do swojego gustu i potrzeb. Nie ma też jednego, najlepszego materiału, koloru czy wzoru. Tutaj I do ślubu https://www.idoslubu.pl/ mają duży wybór, więc może warto tam zerknąć i się umówić na wizytę w salonie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|