Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nikkitikki początkujący
|
Wysłany: Pon 8 Kwi 2019, 9:06 Temat postu: Jakie dodatki?? |
|
|
Cześć dziewczyny! W czerwcu biorę ślub, ale mam problem z dodatkami do sukienki sukienka jest kremowa, myślałam o czerwonych dodatkach. Bierzemy ślub cywilny, więc myślę, że można trochę poszaleć z kolorkiem co o tym myślicie? [/list][/code] |
|
Powrót do góry |
|
|
GosiaIwi początkujący
|
Wysłany: Sro 24 Kwi 2019, 13:09 Temat postu: |
|
|
To zależy od Twojego typu urody, kochana Dobierz kolory, które do Ciebie pasują. _________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek. |
|
Powrót do góry |
|
|
NataliaB kandydat
|
Wysłany: Sob 10 Sie 2019, 9:57 Temat postu: |
|
|
Jestem ciekawa co myślicie o wiankach ze sztucznych kwiatów. Moja przyjaciółka będzie miała taki wianek (sama robiła z kwiatów zamówionych na stronie pm-m.pl). Mam na myśli kolorowe kwiaty, nie białe. Wydaje mi się, że to dosyć niecodzienne rozwiązanie, ale wierzę że będzie wyglądała pięknie |
|
Powrót do góry |
|
|
Anel19 bywalec
|
Wysłany: Sro 14 Sie 2019, 9:23 Temat postu: |
|
|
Po piękne dodatki ślubne warto się wybrać do Apartu, ma bardzo gustowną kolekcję. |
|
Powrót do góry |
|
|
judd.willms początkujący
|
Wysłany: Nie 8 Wrz 2019, 15:25 Temat postu: |
|
|
Raczej nie stawiałabym na czerwień, może lepiej coś w beżu, albo transparentnego - będzie bardziej elegancko. |
|
Powrót do góry |
|
|
sonia87 początkujący
|
Wysłany: Pią 13 Wrz 2019, 15:44 Temat postu: |
|
|
Według mnie to bardzo odważny kolor jak do kremowej sukni, może postaw na coś bardziej stonowanego. |
|
Powrót do góry |
|
|
dessie.cartwright początkujący
|
Wysłany: Pią 20 Wrz 2019, 20:07 Temat postu: |
|
|
Dodatki powinny być delikatne, takie które podkreślą urodę panny młodej, a nie przytłoczą jej. Dobry dodatek to atrybut eleganckiej kobiety https://j-a-k.pl/atrybuty-eleganckiej-kobiety/, więc warto przywiązywać uwagę do doboru odpowiednich akcesoriów do ubioru i ogólnego wyglądu, bo mogą one super podkręcić całą stylizację. |
|
Powrót do góry |
|
|
graz bywalec
|
Wysłany: Sro 23 Paź 2019, 13:56 Temat postu: |
|
|
Najlepiej gdy poszukasz dodatków z biżuterii w Aparcie, sama kupowałam tam biżuterię dla siebie i znalazłam wszystko co chciałam. |
|
Powrót do góry |
|
|
feil.maida początkujący
|
Wysłany: Sob 23 Lis 2019, 14:50 Temat postu: |
|
|
Bardzo fajnym pomysłem na ciekawą stylizację weselną, będzie uzupełnienie jej w modne dodatki do włosów https://allure.com.pl/. To znacząco wyróżni wygląd kobiety, jeśli postawi na fascynator bądź woalkę w stylu lat dwudziestych. Takie akcesoria są bardzo szykowne i eleganckie, więc na pewno będą dobrze pasować do ślubnego klimatu. |
|
Powrót do góry |
|
|
zosiawel początkujący
|
Wysłany: Pią 17 Sty 2020, 22:10 Temat postu: |
|
|
siemanko wszystkim |
|
Powrót do góry |