|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Lusilla moderator
|
Wysłany: Pią 23 Paź 2009, 21:09 Temat postu: Jakiej muzyki teraz słuchacie? |
|
|
Jak wyżej
Czy muzyka (i jaka) wywołuje u Was dreszcze? Dziwne reakcje? Płakałyście kiedyś na dźwięk jakiejś melodii, słów?
U mnie niezmiennie KENT wywołuje wspomnienia, doznania, tęsknotę za czymś... Lubie ich słuchać i po szwedzku i po angielsku..
Zainteresowani sobie wygooglają..
Z polskich- Ania Dąbrowska, wciąż jak dla mnie zbyt mało doceniona.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Liziii guru
|
Wysłany: Pią 23 Paź 2009, 21:37 Temat postu: |
|
|
Niezmienne od lat piosenka ktora wywoluje u mnie łzy to "Słońce moje" Zijo.. Lubie tez "nastroje" J. Wasika..
A obecnie zasłuchuje sie w Rękawiczkach J. Zagdańskiej _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lusilla moderator
|
Wysłany: Pią 23 Paź 2009, 21:49 Temat postu: |
|
|
A nie "Dwa słońca" Zijo? "Magiczne słowa" też są fajne _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
ruda87 guru
|
Wysłany: Pią 23 Paź 2009, 22:14 Temat postu: |
|
|
od paru dni jak siedzę tu z Wami na forum to włączam sobie http://www.youtube.com/watch?v=LZXvLsltu2A
----> to chyba będzie nasz pierwszy taniec, więc mam dreszcze, jest mi ciepło i jak tylko zamykam oczy to widzę się w sukni z największym bananem na twarzy, jakiego kiedykolwiek miałam |
|
Powrót do góry |
|
|
Lusilla moderator
|
Wysłany: Pią 23 Paź 2009, 22:23 Temat postu: |
|
|
Ruda, a ja się widzę przy tym przy mocnym drinku, z przyjaciółkami, wśród dymu papierosowego, wokół nas krążą słowa "mężczyźni to dupy, ale chcemy mieć takie" _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
ruda87 guru
|
Wysłany: Pią 23 Paź 2009, 22:25 Temat postu: |
|
|
Lusilla napisał: | Ruda, a ja się widzę przy tym przy mocnym drinku, z przyjaciółkami, wśród dymu papierosowego, wokół nas krążą słowa "mężczyźni to dupy, ale chcemy mieć takie" |
aaaaa poplułam monitor
bardziej chodziło nam o to, że ona śpiewa, że już nigdy od tej chwili nie będzie samotna Piosenki z tamtych lat wogóle maja klimat |
|
Powrót do góry |
|
|
Lusilla moderator
|
Wysłany: Pią 23 Paź 2009, 22:30 Temat postu: |
|
|
Wiem o czym śpiewa Wizję jednak miałam inną Mimo, że ze mnie mężatka, mam bardzo feministyczne podejście od życia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Liziii guru
|
Wysłany: Pią 23 Paź 2009, 23:13 Temat postu: |
|
|
Lusilla napisał: | A nie "Dwa słońca" Zijo? "Magiczne słowa" też są fajne |
niet, "Słońce moje". Tylko nie jestem pewna czy to Zijo.. bo winamp pokazuje Hawh ale w nazwie pliku jest Zijo.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
MissIndependent moderator
|
Wysłany: Sob 24 Paź 2009, 12:13 Temat postu: |
|
|
Beyonce - to wywołuje we mnie żywsze emocje
a teraz słucham na mp3 "Part of me" Chrisa Cornella i Timbalanda _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
forumowiczka81 gaduła
|
Wysłany: Sob 24 Paź 2009, 16:38 Temat postu: |
|
|
Deftones Cudo |
|