|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Kalio początkujący

|
|
| Back to top |
|
 |
Robert Green początkujący

|
|
| Back to top |
|
 |
ediwol początkujący

|
Posted: Tue 24 Apr 2018, 15:20 Post subject: |
|
|
| hejo hej hoooo |
|
| Back to top |
|
 |
Angiee początkujący

|
Posted: Wed 9 May 2018, 14:25 Post subject: |
|
|
Ja też jestem za ślubem w plenerze jak jest ładna pogoda  _________________ Zobacz gdzie usuniesz zbędne owłosienie raz na zawsze - vectussopot.pl |
|
| Back to top |
|
 |
LeFoto początkujący

|
Posted: Mon 30 Jul 2018, 18:39 Post subject: |
|
|
Również jestem na Tak jeżeli chodzi o śluby w plenerze. Moim zdaniem to bardzo fajna opcja oraz zawsze jakieś urozmaicenie i same zdjęcia również wychodzą po prostu piękne, magiczne Podstawa to wybór odpowiedniego pleneru oraz fotografa. |
|
| Back to top |
|
 |
albmia początkujący

|
Posted: Wed 6 Mar 2019, 16:43 Post subject: |
|
|
| czesc wam wszystkim |
|
| Back to top |
|
 |
leomic początkujący

|
Posted: Sun 24 Mar 2019, 17:19 Post subject: |
|
|
| witam witam hdse |
|
| Back to top |
|
 |
Aneta Szkodzińska kandydat

|
Posted: Wed 29 May 2019, 10:16 Post subject: |
|
|
to chyba też związane z pogodą, w Polsce niestety bardzo często pada, wieje itd..
Chociażby ten maj jakaś totalna porażka
Zastanawiam się nad ślubem w plenerze ale chodzi mi po głowie jakieś inny kraj właśnie Włochy, Hiszpania |
|
| Back to top |
|
 |
Arlettena gaduła

|
Posted: Fri 21 Jun 2019, 8:31 Post subject: |
|
|
No właśnie w polskim klimacie pogoda jest największym przeciwwskazaniem dla ślubu w plenerze i nie wiem czy bym się na coś takiego zdecydowała. Bo czerwiec lipiec i sierpień to ciepłe miesiące jednak nigdy nie możemy mieć pewności, ze danego dnia nie będzie burzy. A burze zdarzają się teraz naprawdę mocne oraz jest dużo deszczu....
Zerknijcie sobie tutaj:
https://hanzapalac.pl/177/b,12/blog/obiad_weselny_-_gdzie_i_w_jaki_sposob_zorganizowac
Na stronie jest kilka podpowiedzi jak urządzić niewielkie przyjęcie albo obiad. We wnętrzach ale i w plenerze.
Za to zazdroszczę mojej znajomej, która miała ślub w Grecji. Cudowne klimaty!
Last edited by Arlettena on Tue 18 Aug 2020, 10:08; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
kasix86 uzależniony

|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce