Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Garnitur na miarę
Goto page Previous  1, 2, 3  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Pana Młodego
View previous topic :: View next topic  
Author Message
venis
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 14 Sep 2018, 18:53    Post subject: Reply with quote

Mój mąż miał garnitur szyty na miarę i był bardzo zadowolony.
Back to top
View user's profile Send private message
festilet
bywalec
bywalec

PostPosted: Wed 26 Sep 2018, 21:23    Post subject: Reply with quote

Według mnie dobrze wykonany garnitur nie musi być szyty na miarę, tylko trzeba wybrać się do dobrego salonu takiego jak np. http://noor.pl/ we Wrocławiu. Tam pracują specjaliści, którzy pomogą dobrać odpowiedni model oczko
Back to top
magdakor1
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 25 Oct 2018, 7:50    Post subject: Reply with quote

Zgadzam się, garnitur szyty na miarę zawsze będzie lepiej wyglądać, jest dobrze dopasowany do sylwetki.
Back to top
AlaWu
początkujący
początkujący

PostPosted: Wed 21 Nov 2018, 14:50    Post subject: Reply with quote

A może ktoś poleci jakieś dobre miejsce, gdzie szyją garnitury na miarę w Szczecinie? Może jakąś większą firmę? Potrzebuję czegoś sprawdzonego - chodzę, szukam, pytam. Dzięki z góry Smile

Polecam:https://www.dobryadres.pl/sprzedaz/dzialki/Koszalin/ - działki Koszalin
Back to top
Ksebasti
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 30 Nov 2018, 17:17    Post subject: Reply with quote

A gdzie polecacie kupić ładne sukienki weselne? Czy to co podlinkowałam będzie ok?
Mario90
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 8 Apr 2019, 11:58    Post subject: Reply with quote

Jeśli chodzi o garnitur szyty na miarę w Szczecinie to polecam https://krawieczdojazdem.pl/oferta/garnitury-slubne/
Back to top
EmiliaRaj
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 17 May 2019, 12:27    Post subject: Reply with quote

Garnitur szyty na miarę to moim zdaniem najlepsze rozwiązanie, jeżeli chodzi o garnitur ślubny. Mój mąż również zdecydował się na ten krok i oboje byliśmy bardzo zadowoleni z efektu. Wybraliśmy atelier Vratelli w Krakowie, które nas nie zawiodło. Projektantka uszyła mojemu mężowi idealny garnitur, świetnie dopasowany do jego dosyć nietypowej budowy, w którym wyglądał obłędnie — jak go zobaczyłam na ślubie, to się popłakałam. Świetna jakość tkanin, precyzja w detalach — genialne studio!
Back to top
kaninka
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 20 May 2019, 6:17    Post subject: Reply with quote

Własnie my się ciągle zastanawialiśmy, czy garnitur czy smoking https://mybaze.com/pl/trendy/smoking-a-garnitur-poznaj-roznice w końcu jak się zdecydowaliśmy, to potem szukaliśmy, mierzyliśmy, aż znaleźliśmy prawdziwy ideał i to w dobrej cenie uśmiech
Back to top
Kazoo
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 16 Jul 2019, 15:54    Post subject: Reply with quote

Też prawie byliśmy zdecydowani żeby zamówić garnitur na miarę, ale akurat przy okazji weszliśmy do Marcus Kerr w Toruniu i się złożyło, że... przez przypadek kupiliśmy garnitur do ślubu Very Happy Bardzo polecam sklep - świetny wybór, super jakość i dobre ceny. Obsługa bardzo nam pomogła, za co jesteśmy wdzięczni oczko Wyszło dużo taniej, a jakościowo naprawdę dobrze, więc - dobra nasza oczko
Kuchel
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 2 Oct 2019, 7:14    Post subject: Reply with quote

Polecam
granat
szarość
ewentualnie czerń
Jeśli ślub odbywa się latem, można wybrać nieco jaśniejsze kolory, np. jasnoszary garnitur. Będzie on pasował do nieskazitelnej bieli sukni ślubnej, ale nie jest odpowiedni do sukni w kolorze ecru. Jeśli panna młoda będzie miała na sobie suknię właśnie w kolorze ecru, pan młody może wybrać garnitur beżowy lub też brązowy.

Zerknijcie sobie również tutaj https://sklep.dastan.pl W sklepie garnitur kupował na slub mój narzeczony. Maja dobre ceny i musze tutaj pochwalić za doradztwo bo jest naprawdę profesjonalne.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Pana Młodego All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Page 2 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce