Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Relaks dla ciała, czyli pielęgnacja, zakupy & co.
Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 143, 144, 145  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Nasza codzienność
View previous topic :: View next topic  
Author Message
didiana636
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 4 Mar 2019, 21:12    Post subject: Reply with quote

Relax dla SPA, polecam IBD PEDI SPA, przepięknie pachną. Paczuszka do mnie leci już z www.mk-cosmetics.pl
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Frania25
maniak
maniak

PostPosted: Fri 22 Mar 2019, 17:24    Post subject: Reply with quote

Jeżeli chodzi o kosmetyki to mi sie spodobała ostatnio bardzo ciekawa oferta na stronie https://www.zapachymarzen.pl/ jest tutaj bardzo dużo ładnych zapachów wśród markowych perfum. Na pewno warto sie zainteresować tymbardziej że mają rabat na kod WIOSNA2019
Back to top
View user's profile Send private message
AlicjaKalska
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 17 Apr 2019, 11:45    Post subject: Reply with quote

Dla mnie poza zakupami oczywiście, najlepszy relaks w domowym zaciszu z kubkiem kava kava. Nie ma lepszego naparu na ukojenie nerwów i stresu. Należy pamiętać, że tylko szlachetne odmiany z certyfikowanych źródeł mają dobre właściwości dla naszego organizmu, ja zaopatruje się na www.kavasklep.com
Back to top
skuwka
bywalec
bywalec

PostPosted: Wed 8 May 2019, 9:23    Post subject: Reply with quote

Dbanie o swoje ciało to na pewno też wybór dobrych kosmetyków. Nie da się zadbać o skórę bez odpowiednich kosmetyków. Sprawdzałam różnych i wybrałam dobre dla swojej skóry. Nawilżam ją balsamem do ciała Hildegard Braukmann z avokado. Ładnie pachnie, ale też w końcu mam zdrową skórę.
Back to top
WeronikaJ932
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 25 Mar 2021, 12:01    Post subject: Genialne serum Reply with quote

To ja się podzielę, kupiłam serum z https://www.unicornlab.pl/ i jest po prostu genialne. Już dawno nie miałam kosmetyku w tak świetnej proporcji jakości do ceny.
Back to top
Solution
maniak
maniak

PostPosted: Mon 12 Apr 2021, 16:44    Post subject: Reply with quote

Mamy już kwiecień, a ja nadal nie wzięłam się za aktywność fizyczną. Może dzięki zakupowi stroju fitness https://sklep.lorin.eu/ nabiorę więcej chęci do ćwiczeń. Zawsze to jakiś dodatkowy bodziec.
Back to top
aniakiko
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 20 Apr 2021, 12:14    Post subject: Reply with quote

Ja swojemu przyszłemu mężowi ostatnio zrobiłam prezent, takie fajne bokserki mają w Cornette
Back to top
Welonka222
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 27 Aug 2021, 9:53    Post subject: Reply with quote

Relaks dla ciała to zdecydowanie sauna. Idealny sposób nie tylko na odprężenie, ale też poprawę zdrowia. Bo właśnie można używać różnych zapachów, które pobudzą zmysły albo kosmetyków. Lubię markę Rento - kosmetyki nie tylko świetnie pachną, ale też w połączeniu z sauną dają niesamowite efekty dla mojej skóry.
Marian63
bywalec
bywalec

PostPosted: Sat 25 Sep 2021, 9:13    Post subject: Reply with quote

A może zainteresuje was ta oferta tu https://4szpaki.pl/naturalne-swiece-sojowe Macie tu naturalne świece sojowe o rozmaitych zapachach. Ładny zapach w pomieszczeniu domowym też potrafi wpływać na nasz nastrój. Mi najbardziej odpowiada zapach cytrynowy.
Back to top
gadecka
kandydat
kandydat

PostPosted: Sun 28 Nov 2021, 21:25    Post subject: Reply with quote

Wygładziłam zmarszczki, byłam w końcu w klinice Dermed w Łodzi u dr Doroty Żukowskiej. Kuzynka mi poleciła. Efekt świetny
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Nasza codzienność All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 143, 144, 145  Next
Page 144 of 145

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce