Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tomcioszacil35 początkujący
|
Wysłany: Czw 26 Paź 2017, 22:11 Temat postu: Fotobudka na wesele |
|
|
Witajcie, chciałem Was zapytać co myślicie o takim rozwiązaniu jak http://www.wytworniaeventow.pl/fotobudka-na-wesele/ jako atrakcji weselnej? Umożliwienie gościom pozostawienia po sobie spersonalizowanej pamiątki, wydaje mi się fajnym pomysłem |
|
Powrót do góry |
|
|
mala_d początkujący
|
Wysłany: Pon 20 Lis 2017, 21:12 Temat postu: |
|
|
A może warto o to popytać znajomych? Moim zdaniem to się dość opłaca _________________ Czasami boję się, że wszystko, co robiłam do tej pory, nie miało żadnego sensu. |
|
Powrót do góry |
|
|
slodkoslona uzależniony
|
Wysłany: Sro 6 Gru 2017, 9:24 Temat postu: |
|
|
Fotobudka moim zdaniem jest naprawdę ciekawą atrakcją na każdym weselu. Niedawno byliśmy na weselu koleżanki i świetnie się bawiliśmy robiąc sobie takie zdjęcia. O wszystkich szczegółach związanych z fotobudką poczytacie w artykule http://www.imprezowyraj.pl/fotobudka-od-ktorej-godziny/. To ułatwi podjęcie decyzji o wynajmie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Natka.ja początkujący
|
Wysłany: Sro 20 Gru 2017, 9:01 Temat postu: |
|
|
Fotobudka to super pomysł Chyba zrobię coś takiego u siebie, może być śmiesznie. Ale tradycyjna fotografia ślubna też musi być, moje wesele będzie w Warszawie i zaprosiłam panią, która robiła zdjęcia u przyjaciół , fajnie uchwycone chwile, mam nadzieję, że u mnie też takie ładne wyjdą |
|
Powrót do góry |
|
|
budkaselfiepl początkujący
|
Wysłany: Wto 26 Gru 2017, 18:43 Temat postu: |
|
|
Polecam każdemu wynajem fotobudki. Super zabawa ! _________________ Fotobudka na Twoją imprezę !
www.budkaselfie.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Kapikata początkujący
|
Wysłany: Sro 28 Lut 2018, 14:03 Temat postu: |
|
|
nie jestem przekonana, duzo to kosztuje a ludzie i tak moga nie zrozumiec o co w tym chodzi |
|
Powrót do góry |
|
|
Arek198723 początkujący
|
Wysłany: Czw 20 Gru 2018, 16:29 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem to jest kwestia dla specjalisty z tej dziedziny. Możemy oszczędzić sobie wówczas wielu trudności. _________________ Czas nigdy nie pracuje dla tych, którzy usiłują go zatrzymać. |
|
Powrót do góry |
|
|
sylwiazuk początkujący
|
Wysłany: Czw 14 Mar 2019, 19:48 Temat postu: |
|
|
U nas lepiej sprawdził się barman serwujący drinki _________________ Attaria |
|
Powrót do góry |
|
|
Krisiti90 bywalec
|
Wysłany: Nie 17 Mar 2019, 6:58 Temat postu: |
|
|
Macie już odpowiednią wybraną? Jeżeli nie to na pewno warto zajrzeć na stronkę http://fotobudazwooda.pl Propozycja tej firmy to niezwykle oryginalna fotobudka, która sprawdzi się na różnych imprezach, w tym i także na pewno na każdym weselu. |
|
Powrót do góry |
|
|
baddy888 początkujący
|
|
Powrót do góry |
|
|
|