|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Karina26 uzależniony
|
Wysłany: Pon 28 Sty 2019, 14:30 Temat postu: Co szkodzi zarodkowi? |
|
|
Co może wpłynąć negatywnie na jego rozwój? |
|
Powrót do góry |
|
|
welonowa89 uzależniony
|
|
Powrót do góry |
|
|
densy gaduła
|
Wysłany: Czw 2 Maj 2019, 13:44 Temat postu: |
|
|
Ja od początku starań o ciąże zadbałam o odpowiednią dietę, nie piłam ani grama alkoholu, stosowałam też ovarin - https://ovarin.pl/ który ma w składzie witaminy i kwas foliowy. Noworodkowi łatwo zaszkodzić dlatego warto się postarać |
|
Powrót do góry |
|
|
landryneczka bywalec
|
Wysłany: Wto 16 Lip 2019, 8:06 Temat postu: |
|
|
Napewno alkohol, nieprawidlowe odzywianie, brak witamin i kwasu foliowego no i dzwiganie ciezarow malo snu ogolnie nie dbanie o siebie. Nie wiem tez jak sie maja do tego rpoblemy tam na dole ale my odpuscilismy starania na czas leczenia bo uzywam żelu papilocare na wycofanie zmian w nablonku szyjki macicy jakie wywolal wirus HPV. Wrocimy do staran jak zakoncze kuracje |
|
Powrót do góry |
|
|
Janina Walec początkujący
|
Wysłany: Czw 18 Lip 2019, 11:20 Temat postu: |
|
|
Staranie o dziecko przede wszystkim powinnaś omówić z ginekologiem. W końcu to on będzie prowadził Twoją ciążę, ma Twoją kartotekę, wie czy na coś chorujesz. Potem zapewne przepisze kwas foliowy i żelazo. Powie Ci czego masz unikać, alkohol, papierosy i inne używki z pewnością musisz wywalić. I przede wszystkim ogarnij myślenie. Zrób sobie jakiś rest. Najlepiej mózg oczyszcza joga. Matę i inne akcesoria do jogi kupisz za spoko cenę. Spróbuj, nie zaszkodzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|