|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
jagnam gaduła

|
Posted: Tue 23 Feb 2016, 6:25 Post subject: |
|
|
| A ja mam takie pytanie. Jestem ze starszym od siebie partnerem o 10 lat. Czy to normalne, czasami ma problemy ze wzwodem i generalnie z erekcją? |
|
| Back to top |
|
 |
marta_a Guest
|
Posted: Tue 23 Feb 2016, 9:53 Post subject: |
|
|
| jagnam wrote: | | A ja mam takie pytanie. Jestem ze starszym od siebie partnerem o 10 lat. Czy to normalne, czasami ma problemy ze wzwodem i generalnie z erekcją? |
A w jakim wieku jest Twój partner? Bo jeśli nie ma 60 lat to nie . Nie jest to normalne.Zawsze musi być jakiś powód a tego moze być bardzo duzo:
nieodpowiednia dieta
mała aktywność fizyczna
choroby
stres
Proponowałabym zrobić sobie badania ogólne, hormonalne.Moze włączyć do diety jakieś ziołowe suplementy na erekcję. Bardzo dobre działanie mają na przykład środki z żeń szeniem. Mozesz mu coś w tym stylu zaproponowac. Tylko delikatnie bo wiem z doświadczenia,że mężczyźni są bardzo przewrażliwieni na tym punkcie... |
|
| Back to top |
|
 |
berka uzależniony

|
Posted: Wed 9 Mar 2016, 9:43 Post subject: |
|
|
| marta_a wrote: | | jagnam wrote: | | A ja mam takie pytanie. Jestem ze starszym od siebie partnerem o 10 lat. Czy to normalne, czasami ma problemy ze wzwodem i generalnie z erekcją? |
A w jakim wieku jest Twój partner? Bo jeśli nie ma 60 lat to nie . Nie jest to normalne.Zawsze musi być jakiś powód a tego moze być bardzo duzo:
nieodpowiednia dieta
mała aktywność fizyczna
choroby
stres
Proponowałabym zrobić sobie badania ogólne, hormonalne.Moze włączyć do diety jakieś ziołowe suplementy na erekcję. Bardzo dobre działanie mają na przykład środki z żeń szeniem. Mozesz mu coś w tym stylu zaproponowac. Tylko delikatnie bo wiem z doświadczenia,że mężczyźni są bardzo przewrażliwieni na tym punkcie... |
Potwierdzam. Warto jest zorientować się w czym jest problem. U mojego męża problem był głównie w stresie. Stresował sie w pracą i przez to w łóżku średnio mu wychodziło....
Pomógł mu srodek, który polecił u urolog, konkretnie Potency Therapy:
http://intymnosc.pl/potency-therapy-wzmocniona-kuracja-p-1645.html
Jest to ziołowy środek a lekarz stwierdził,ze nie ma sensu przyjmować leków gdy jest możliwość przetestowania jakie działanie mają te ziołowe preparaty. Okazał sie bardzo skuteczny. |
|
| Back to top |
|
 |
Fluuksa bywalec

|
Posted: Wed 14 Jun 2017, 8:46 Post subject: |
|
|
| W pewnym wieku takie problemy to już norma. Na szczęście można się wspomagać. Tu sobie poczytajcie o różnych suplementach na potencję. |
|
| Back to top |
|
 |
AnnaMarie711 początkujący

|
Posted: Wed 6 Sep 2017, 18:53 Post subject: |
|
|
W każdym związku zdarzają się różne problemy i nawet takie jak widać. Nie ma co się tego wstydzić i robić od razu jakąś wielką aferę z tego, trzeba to przyjać na spokojnie i powoli starać się temu zaradzić Myślę, że główny problem może tkwić w psychice w takiej sprawie, no chyba że chodzi o kwestie fizyczne. Ale ja bym się może udała do psychologa. Pomaga na pewno w takich sprawach. W firmie Bezproblemowo mozecie nawet umowić się na konsultacje on-line, co jest bardzo wygodna opcja |
|
| Back to top |
|
 |
doti gaduła

|
Posted: Tue 31 Oct 2017, 14:39 Post subject: |
|
|
| o ja też słyszałam o tej stronie bezproblemowo - sama wprawdzie nie korzystałam ale planuję zaproponować tego typu pomoc dla mojej siostry, która totalnie nie radzi sobie z życiem po ciężkim rozwodzie. Wiem, że na terapię w gabinecie psychologa się nie zgodzi a tu jednak może zachować pełną dyskrecję i anonimowość. |
|
| Back to top |
|
 |
ewalambrych11 początkujący

|
Posted: Tue 11 Dec 2018, 8:46 Post subject: |
|
|
| Wiele przydatnych informacji znajdziecie na maxerekcja.pl To wręcz "encyklopedia" nt. życia seksualnego. |
|
| Back to top |
|
 |
wang maniak

|
Posted: Wed 9 Oct 2019, 14:34 Post subject: |
|
|
| Niestety taki problem to poważny problem. Faceci też bardzo często się tego wstydzą i ukrywają, ze coś jest nie tak. Mój mąż mi się przyznał niedawno, że od jakiegoś czasu ma taki problem i nie wie, co z tym zrobić. Poczytał opinie o Extreen - naturalnym suplemencie diety - na stronie https://mcaca.org/pl/shop/extreen/. Może mieliście doświadczenia z tym produktem? |
|
| Back to top |
|
 |
Transformers bywalec

|
Posted: Wed 30 Oct 2019, 13:28 Post subject: |
|
|
| Ważne jest to by móc o tym rozmawiać ze swoim partnerem. Może wdała się wam już nuda do łóżka? Na pewno warto pomyśleć o jakichś gadżetach albo może o takim specjalnym masażu erotycznym? W salonie https://www.desertrose.pl wykonują tak zwany masaż Nuru. |
|
| Back to top |
|
 |
Jaroma kandydat

|
Posted: Sat 25 Apr 2020, 8:36 Post subject: |
|
|
| Moze gadżety a moze po prostu spontan. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce