|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
graz bywalec

|
|
| Back to top |
|
 |
MayaMa początkujący

|
|
| Back to top |
|
 |
graz bywalec

|
|
| Back to top |
|
 |
Mirabelka_89 początkujący

|
Posted: Mon 28 Jan 2019, 10:08 Post subject: |
|
|
| Jeśli chodzi o biżuterię, to w dniu mojego ślubu wybrałam klasykę - uważam, że biżuteria z perłami naturalnymi nigdy nie wyjdzie z mody. Kamienie te świetnie komponują się zarówno ze strojnymi sukniami ślubnymi, jak i znacznie skromniejszymi stylizacjami. Białe perły to must have, zawsze będę im wierna. |
|
| Back to top |
|
 |
Frania25 maniak

|
|
| Back to top |
|
 |
vildescd początkujący

|
Posted: Fri 8 Feb 2019, 17:39 Post subject: |
|
|
Mam to samo zdanie co mój przedmówca... Nic dodać i ni ująć. _________________ (...) w życiu człowieka najważniejsze nie jest to, co mu się przytrafia, tylko kiedy mu się to przytrafia. |
|
| Back to top |
|
 |
Anel19 bywalec

|
|
| Back to top |
|
 |
Tigress87 początkujący

|
Posted: Sat 16 Feb 2019, 12:52 Post subject: |
|
|
Ja na swoim ślubie stawiałam na lekką biżuterię, bo nie lubię przepychu Polecam srebrne bransoletki w tym sklepie, mają naprawdę wysoką jakość: https://kingy.pl/srebrne-bransoletki-42 |
|
| Back to top |
|
 |
PandaKici początkujący

|
|
| Back to top |
|
 |
Anel19 bywalec

|
Posted: Thu 20 Jun 2019, 13:51 Post subject: |
|
|
| Tutaj można kupić gustowną biżuterię ślubną. Mnie przekonał ten złoty naszyjnik z diamentami. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce