|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Solution uzależniony
|
Wysłany: Sro 18 Kwi 2018, 14:10 Temat postu: |
|
|
Dopóki zazdrość mi nie przeszkadza, w sensie nie utrudnia mi zycia, to niech sobie by nawet mój partner był zazdrosny, choc twierdzi, że nie jest. Gdyby jednak zaczął mi awantury robić, latać i sprawdzać mnie na każdym kroku to z pewnością dostałby adres Kliniki Psychomedic w Warszawie wraz z telefonem 22 253 88 88, a może nawet sama umówiłabym go na wizytę, podobno znakomitych psychologów mają. To jest choroba, którą nalezy leczyć, a zazdrość potrafi wszystko zniszczyć, co sie przez lata wspólnie budowało. |
|
Powrót do góry |
|
|
mila88 początkujący
|
Wysłany: Sro 9 Maj 2018, 7:46 Temat postu: Re: zazdrość |
|
|
azia napisał: | Dziewczyny zakładam nowy temat, bo typowo takiego tematu nie znalazłam. a mianowicie chodzi mi o to czy jesteście zazdrosne o swoich partnerów? czy oni są o was zazdrośni? lubicie to czy raczej was to wkurza? i jak z tym walczycie? |
Zazdrość jest potrzebna ale rozsądna ,może to głupio brzmi ale chyba wiemy o co chodzi. _________________ https://fabrykaabsolwentow.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
grzyb900 początkujący
|
Wysłany: Pią 11 Maj 2018, 7:23 Temat postu: |
|
|
Zazdrość chorobliwa nikomu nic dobrego nie przyniosła. _________________ http://lux-house.com.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
hannik początkujący
|
Wysłany: Pon 4 Cze 2018, 11:27 Temat postu: |
|
|
Aż chce się zacytować pewien wiersz, który mówi o tym, że zazdrość udusi nas szybciej niż smog |
|
Powrót do góry |
|
|
malina1 kandydat
|
Wysłany: Sro 27 Lut 2019, 10:53 Temat postu: |
|
|
Solution napisał: | Dopóki zazdrość mi nie przeszkadza, w sensie nie utrudnia mi zycia, to niech sobie by nawet mój partner był zazdrosny, choc twierdzi, że nie jest. Gdyby jednak zaczął mi awantury robić, latać i sprawdzać mnie na każdym kroku to z pewnością dostałby adres Kliniki Psychomedic w Warszawie wraz z telefonem 22 253 88 88, a może nawet sama umówiłabym go na wizytę, podobno znakomitych psychologów mają. To jest choroba, którą nalezy leczyć, a zazdrość potrafi wszystko zniszczyć, co sie przez lata wspólnie budowało. |
Zazdrość faktycznie może przybierać chorobliwe formy. Wiem, że są pewne zaburzenia osobowości (nie choroby), które mogą potęgować takie ataki zazdrości. I pomysł z terapią nie jest głupi. Albo w gabinecie, albo online - bo wiem, że w tej klinice jest taka możliwość. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kaśkaa23 uzależniony
|
Wysłany: Sob 30 Paź 2021, 9:55 Temat postu: |
|
|
Jeśli zmagacie się z takimi wyzwaniami, to może warto zastanowić się, czy czasem problem nie tkwi gdzieś w Waszej głowie. Ja na pewno mogę Wam już teraz podpowiedzieć, że może warto byłoby zajrzeć do https://psychomedic.online/ i właśnie tam poszukać odpowiedniej pomocy? Pomyślcie nad tym dobrze, bo chodzi w końcu o bardzo ważne tematy. |
|
Powrót do góry |
|
|
lenkaa guru
|
Wysłany: Pią 5 Sty 2024, 11:37 Temat postu: |
|
|
Myślę że nie warto od razu się poddawać. Ja szukałem sposobu na to jak odzyskać byłą dziewczynę i pomógł mi w tym kontakt z https://www.odzyskacbyla.com.pl/ Relacje w związku to coś co rozumie wspaniale i jestem pewien że Wam też pomorze zrozumieć się wzajemnie i na nowo połączyć. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|