Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

ślub w Polsce czy za granicą?

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
View previous topic :: View next topic  
Author Message
tytyryty
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 21 Sep 2017, 13:39    Post subject: ślub w Polsce czy za granicą? Reply with quote

Cześć wszystkim uśmiech chciałabym dołączyć do forum i poznać wasze opinie na temat organizacji ślubu w Polsce jak i za granicą. Słyszałam, że jest to dość popularne w dzisiejszych czasach.. zamiast w Polsce, np. na Mauritiusie. Co myślicie o tym?
Back to top
View user's profile Send private message
E-kwiaty
gaduła
gaduła

PostPosted: Fri 22 Sep 2017, 12:16    Post subject: Reply with quote

Faktycznie takie ślubu za granicą są ostatnio dosyć popularne, natomiast tak naprawdę wszystko zależy od Was oraz od tego czego chcecie, jakie macie podejście do tej kwestii. Ślub za granicą to również większe wydatki z którymi trzeba się liczyć.
Za pomocą kwiatów można wyrazić rozmaite emocje i uczucia. Ważne jest aby dobrać odpowiedni bukiet w zależności od okoliczności. Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy w tym celu różne kategorie bukietów.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
tytyryty
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 22 Sep 2017, 12:44    Post subject: Reply with quote

Osobiście uważam, że to bardzo dobry pomysł z tym ślubem za granicą. Można uniknąć całego ślubnego bałaganu, kwiatów, menu dla gości, obrusów itp... I znalazłam super biuro, które się tym zajmuje. Chętnie przekażę namiary uśmiech
Back to top
Sundra
początkujący
początkujący

PostPosted: Wed 31 Jan 2018, 12:30    Post subject: Reply with quote

Gdybym nie miała rodziny i przyjaciół to może... Albo była nieprzyzwoicie bogata, żeby zabrać gości ze sobą... Ale nie, jednak wolę u siebie, w Polsce. Zdecydowanie.
Back to top
Eufemia
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 12 Feb 2018, 10:46    Post subject: Reply with quote

Osobiście jeszcze nikt wśród moich znajomych nie brał ślubu za granicą ale opcja pewnie ciekawa.
welonowa89
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 12 Feb 2018, 11:21    Post subject: Reply with quote

Jak masz za dużo kasy to rób za granicą uśmiech
Dla mnie to wywalenie kasy w błoto. Można za to kupić chatę albo pojechać w fajną podróż poślubną
Back to top
daniela78
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 14 Feb 2018, 9:50    Post subject: Reply with quote

Moja najlepsze koleżanka zorganizowała sobie ślub w Grecji i połączyli z miesiącem miodowym.. Jak wrócili to małe spotkanie rodzinne i ze znajomymi i po krzyku
Back to top
Felix
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 14 Feb 2020, 11:15    Post subject: ślub za granicą Reply with quote

Tzw. ślub destynacyjny czyli wyjazdowy, za granicą jest coraz popularniejszy. Ja wyspecjalizowałem się w fotografowaniu tego typu ślubów. Można wybrać przepiękną lokację i sprowadzić wszystko najlepsze ze wszystkich zakątków świata. Zobacz na tej stronie kilka przykładowych ślubów za granicą: https://www.felixdevega.com/
Jeśli będziesz miała jakieś pytania organizacyjne to pisz do mnie - chętnie coś doradzę.
Wafelka
bywalec
bywalec

PostPosted: Thu 19 Mar 2020, 9:33    Post subject: Reply with quote

Mi się bardzo podobają takie lokalne weselna, tradycyjne, u nas w kraju. Sama robiłam w Willi Opal https://weselagrzybowo.pl/ I cała rodzina była zaproszona i wszyscy doskonale się bawili! uśmiech dla mnie to było doskonałe rozwiązanie i nie chciałabym za granicą
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce