|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
przyszlapannamloda kandydat

|
|
| Back to top |
|
 |
opolko początkujący

|
|
| Back to top |
|
 |
Scarlet543 początkujący

|
Posted: Tue 22 Aug 2017, 17:17 Post subject: |
|
|
Wielkie dzięki za sprawdzone info w tym temacie Z całą pewnością przydadzą mi się te porady  _________________ To taka myśl, że cieszymy się z czegoś, to czujemy wyrzuty sumienia z powodu tego, że ci, których już z nami nie ma, nie mogą uczestniczyć w naszej radości, że nasze dobre samopoczucie jest sprzeniewierzeniem się smutnej pamięci o nich. |
|
| Back to top |
|
 |
IgaFit początkujący

|
|
| Back to top |
|
 |
Beuba początkujący

|
Posted: Wed 27 Dec 2017, 18:28 Post subject: |
|
|
Bardzo mi się te informacje przydadzą Dzięki wielkie  _________________ A ci, którzy "doskonale wyczuwają prawdzie emocje innych", dają się omamić najbardziej oczywistym pochlebstwom. |
|
| Back to top |
|
 |
KowalskaA kandydat

|
Posted: Tue 19 Feb 2019, 16:35 Post subject: |
|
|
| Dużo pracy ale efekt bardzo fajny. Jeżeli lubicie robić takie rzeczy to warto także zajrzeć na stronkę http://splo-ty.pl Zaopatrzycie się tam w druty, igły, szydełka i przede wszystkim bardzo duzy wybór włóczek |
|
| Back to top |
|
 |
AniaWos początkujący

|
Posted: Thu 9 May 2019, 16:56 Post subject: |
|
|
| Zazdroszczę Wam, nie potrafię wykonywać takich pięknych rzeczy. |
|
| Back to top |
|
 |
lamie uzależniony

|
Posted: Sun 26 May 2019, 18:59 Post subject: |
|
|
| Jeśli interesujecie się rękodziełem to na pewno spodobają Wam się te cuda z ceramiki ręcznie malowanej https://www.kolorowadolina.pl/. |
|
| Back to top |
|
 |
kazmaz kandydat

|
|
| Back to top |
|
 |
Transformers bywalec

|
Posted: Thu 7 Nov 2019, 13:13 Post subject: |
|
|
Ktoś wcześniej pisał że dzierga koc, też bym chciała taki mieć. Ale w sumie to ja bardziej umieć haftować niż dziergać. Ale też robię fajne rzeczy. Zamawiam różne akcesoria ze strony https://www.haftex.com a później robię na przykład obrazki czy też poduszki.  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce