|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
arleta.nickiel kandydat

|
Posted: Tue 11 Jul 2017, 8:34 Post subject: |
|
|
Mnie kiedy w ogrodzie robię coś w gumowych rękawiczkach, rękawiczki się szybko odbarwiają w miejscu obrączki. Czy to świadczy o jej jakości czy o jakichś substancjach w rękawiczkach? _________________ Jeden z najlepszych Salon ślubny Katowice gdzie wybrałam swoją sukienkę. |
|
| Back to top |
|
 |
gregoRy22 początkujący

|
Posted: Tue 24 Jul 2018, 14:01 Post subject: |
|
|
Nie mam za bardzo wiedzy w tym temacie... Dlatego też raczej dość ciężko będzie mi pomóc... _________________ Serce musi mi krwawić w piersi. |
|
| Back to top |
|
 |
andia początkujący

|
Posted: Tue 24 Jul 2018, 22:52 Post subject: |
|
|
| bez problemu można tp zrobić, decyzja na ten temat zalezy wyłącvznie do was |
|
| Back to top |
|
 |
Sundiamore bywalec

|
Posted: Fri 27 Jul 2018, 8:16 Post subject: |
|
|
Można bez problemu zmienić rozmiar obrączek na inny, to samo jeżeli chodzi o generalnie wymianę modelu, wszystko zależy od danego sklepu w którym zdecydujecie się zakupić obrączki. _________________ http://sklep.sundiamore.pl
 |
|
| Back to top |
|
 |
AnetaMrs początkujący

|
Posted: Thu 9 Aug 2018, 13:33 Post subject: |
|
|
| Zgadzam się z opinią, że to tylko symbol i można je zmienić! Niektórzy w ogóle obrączek nie noszą |
|
| Back to top |
|
 |
noisetradeki początkujący

|
Posted: Mon 10 Sep 2018, 12:16 Post subject: |
|
|
Super! Znakomicie, dzięki wielkie za interesujące info w tej kwestii  _________________ Odpoczynek ci chodził po głowie? A co ty jesteś, Dalajlama, żeby medytować? |
|
| Back to top |
|
 |
Anel19 bywalec

|
Posted: Thu 20 Jun 2019, 12:42 Post subject: |
|
|
| Jeśli obrączki nie były grawerowane to chyba nie powinno być z tym kłopotu. |
|
| Back to top |
|
 |
wterry1 początkujący

|
Posted: Thu 28 Nov 2019, 16:01 Post subject: |
|
|
| Nie widzę przeszkód, nie wierz w dziwne zabobony. |
|
| Back to top |
|
 |
martaking90 kandydat

|
Posted: Mon 27 Nov 2023, 10:15 Post subject: |
|
|
| Moda na obrączki ślubne jest bardzo zróżnicowana i dynamiczna. Nie ma jednego, dominującego trendu, który obowiązuje wszystkich. Każdy może znaleźć coś dla siebie i dopasować obrączki do swojego gustu i potrzeb. Nie ma też jednego, najlepszego materiału, koloru czy wzoru. Tutaj I do ślubu https://www.idoslubu.pl/ mają duży wybór, więc może warto tam zerknąć i się umówić na wizytę w salonie. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce