Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
felekmis początkujący
|
Wysłany: Pon 10 Lip 2017, 19:43 Temat postu: |
|
|
Przyda się na pewno |
|
Powrót do góry |
|
|
ewelina83 początkujący
|
Wysłany: Pią 20 Paź 2017, 9:34 Temat postu: |
|
|
Usuwanie postów, bo ktoś się kłóci to chyba przesada... Pamiętaj, że im więcej dyskusji na forum, tym ciekawsze ono jest. Nie zdążyłam zobaczyć tej kłótni, bo już pousuwałeś posty... Wracając do tematu. Ja mogę zarzucić poradą, żeby zaszaleć na weselu. W końcu to najważniejszy dzień w życiu, więc lepiej nie oszczędzać. Na swoim zamówiłam fotobudkę. Nie żałuję tej decyzji, bo goście chwalili pomysł, a dzieciaki miały co robić.
Link aktywny do strony fotobudki usunięty. Proszę nie spamować reklamami./ mod/ |
|
Powrót do góry |
|
|
Michal Biol początkujący
|
Wysłany: Nie 8 Sie 2021, 12:52 Temat postu: |
|
|
Czas przysłania zdjęć po ślubie to jest mega ważna kwestia. U nas to chyba trwało 3 tygodnie, więc jeszcze ujdzie, ale kuzynka miała fotki po 4... miesiącach, a sam film po 8 miechach. Z jednej strony fajnie, bo można sobie to zobaczyć i wrócić do wspomnień po dłuższej perspektywie, ale z drugiej strony przecież chcemy się tym też podzielić jak najszybciej, pokazać światu jak się dobrze bawiliśmy i jacy jesteśmy szczęśliwi, więc takie czekanie to mordęga moim zdaniem. _________________ Doświadczony po ślubie
Codziennie zakochuję się w niej na nowo
Prywatnie miłośnik sportu, historii, polityki
A zawodowo polecam www.pharmsupply.com.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|