|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
velines19 bywalec
|
Wysłany: Sro 20 Sie 2014, 8:55 Temat postu: |
|
|
ja dostałam rogi z welonem, które nosiłam na głowie cały wieczór plus kajdanki erotyczne _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
korcia1802 uzależniony
|
Wysłany: Sro 20 Sie 2014, 11:15 Temat postu: |
|
|
Ja miałam kameralny wieczorek panieński, który od a do z zorganizowały mi 3 przyjaciółki nad Śniardwami była to noc z motywem hawajskim ( miny ludzi bezcenne gdy paradowałyśmy w stanikach i spódniczkach z paseczków ) do tego dostałam jeszcze czarny komplet bielizny od nich _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
korcia1802 uzależniony
|
Wysłany: Sro 20 Sie 2014, 11:15 Temat postu: |
|
|
Ja miałam kameralny wieczorek panieński, który od a do z zorganizowały mi przyjaciółki nad śniardwami była to noc zmotywem hawajskim ( miny ludzi bezcenne gdy paradowałyśmy w stanikach i spodniczkach z paseczków ) do tego dostałam jeszcze czarny komplet bielizny od nich _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
porcelanowa gaduła
|
Wysłany: Pią 23 Cze 2017, 10:24 Temat postu: |
|
|
Ja mam ślub koleżanki już w lipcu. Stwierdziłam, że kupię jej jako dodatek spinnera na stronie http://dyngs.pl/pl/c/Fidget-Spinner/171 . Mają tam bardzo dużo modeli w dobrych cenach. Sama mam takiego i wydaje mi się fajnym gadżetem. |
|
Powrót do góry |
|
|
playskin bywalec
|
|
Powrót do góry |
|
|
uzka uzależniony
|
Wysłany: Wto 2 Lut 2021, 17:15 Temat postu: |
|
|
Jakiś czas temu natknęłam się na stronę https://edibazzar.pl/ u nich jest sporo fajnych produktów i to za super cenę, dlatego myślę, że i na taki dzień u nich coś znajdziecie. |
|
Powrót do góry |
|
|
tomekpl kandydat
|
Wysłany: Sro 17 Lut 2021, 12:34 Temat postu: |
|
|
To Ja polecam stronę z Voucherami. Takie prezenty są dosyć modne i moim zdaniem najchętniej wybierane. Dla wielu ludzi ta wspaniała przygoda, jest dosyć często wspominana. Taki prezent jest wspaniałym urozmaiceniem urlopu i odskocznią od codzienności.
Wybór stron też nie jest zbyt oczywisty... Oczywiście sprawdzałem wiele ofert i jak dla mnie najlepszą stroną jest GoldenGift. Uwielbiam uczęszczać na takie Vouchery i polecam je wszystkim! |
|
Powrót do góry |
|
|
westeroswinterfell maniak
|
|
Powrót do góry |
|
|
bambino13 kandydat
|
Wysłany: Sro 19 Maj 2021, 7:57 Temat postu: |
|
|
Czasem ciekawego prezentu można poszukać wśród swoich znajomych bądź na portalach z ogłoszeniami. Ja nie miałem kawalerskiego i z jednej strony mi przykro ale z innej strony patrząc to się cieszę. |
|
Powrót do góry |
|
|
halinka2 kandydat
|
Wysłany: Nie 27 Cze 2021, 20:00 Temat postu: |
|
|
Idealny prezent w sam raz dla drugiej osoby która obchodzi wieczór kawalerski bądź wieczór panieński można znaleźć w sklepie erotycznym www.intymnosc24.pl. Ja sama robię tam zakupy do siebie jeśli czegoś mi i mojemu mężowi zabraknie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|