Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MichalWolomin początkujący
|
Wysłany: Sro 27 Kwi 2016, 10:23 Temat postu: Ujęcia z powietrza - zdjęcia/filmy z dronem |
|
|
Co myślicie o ujęciach ślubnych z drona? Przerost formy nad treścią ,czy warto wydać kilka stów więcej na ciekawą pamiątkę?
Myśle, że szczególnie zdjęcia sprzed kościoła ewentualnie z wesela w plenerze były by ciekawe. Teraz gdy drony są coraz tańsze takie pamiątki są coraz bardziej w zasięgu ręki.
popr.pisownię-mod |
|
Powrót do góry |
|
|
K-motion_pl początkujący
Dołączył: 18 Paź 2016 Posty: 9 Skąd: Łagiewniki Dzierżoniowskie
|
Wysłany: Wto 25 Paź 2016, 11:07 Temat postu: |
|
|
Mi również bardzo podobają się takie zdjęcia z lotu ptaka, ponieważ dają zupełnie inny obraz, perspektywę całego obrazu i prezentują się niezwykle efektownie. Akurat tym zajmujemy się na co dzień więc możemy pomóc i doradzić na forum. |
|
Powrót do góry |
|
|
sreg gaduła
|
Wysłany: Pią 3 Mar 2017, 12:41 Temat postu: |
|
|
Dokładnie, zdjęcia są bardzo ciekawe, inna perspektywa, więc zawsze to coś innego _________________ Zapraszam http://www.idmultimedia.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Omin84 początkujący
|
Wysłany: Wto 7 Mar 2017, 13:47 Temat postu: |
|
|
Zdjęcia z własnego wesela to najlepsza, rzecz do wspomnień, warto walczyć o takie ujęcia ! _________________ wyrodek |
|
Powrót do góry |
|
|
semania początkujący
|
Wysłany: Sro 26 Lip 2017, 15:56 Temat postu: |
|
|
Takie zdjęcia z powietrza są genialne! Moim zdaniem nie ma co się zastanawiać, w końcu ślub bierze się tylko raz. Osobiście na to nie wpadłam ale gdybym tylko miała kiedyś taki pomysł na pewno miałabym latający film z wesela Współpracowałam z dronexvision i byłam mega zadowolona. Bardzo profesjonalne podejście do tematu a efekt końcowy fenomenalny! Nie ma co się zastanawiać tylko rezerwować termin, dobrze Ci radzę |
|
Powrót do góry |
|
|
foto-white kandydat
|
Wysłany: Wto 26 Wrz 2017, 8:02 Temat postu: |
|
|
Również polecam zdjęcia z drona Końcowy efekt jest naprawdę super!
Pozdrawiam _________________ Szukasz fotografa na ślub - zerknij www.whiteberry.com.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
barrbby882 początkujący
|
Wysłany: Sob 21 Paź 2017, 14:23 Temat postu: |
|
|
Mój najlepszy przyjaciel brał ślub w te wakacje, na weselu świetnie się bawiłem było super;) Ostatnio zaprosił mnie na oglądanie filmu z wesela, jakość filmu była najwyższej jakości mówił ,że zawdzięcza to tylko usługom firmy www.dronsfera.pl . To co zrobili to czysty profesjonalizm |
|
Powrót do góry |
|
|
Kuba_Igielnik kandydat
|
Wysłany: Sro 5 Wrz 2018, 9:01 Temat postu: |
|
|
Myśmy też korzystali z drona, końcowy efekt zdjęciowy murowany _________________ "Typowy człowiek jest zlepkiem rutyny, idei i tradycji" – Bruce Lee |
|
Powrót do góry |
|
|
rschneider początkujący
|
Wysłany: Sro 9 Paź 2019, 16:05 Temat postu: |
|
|
Ujęcia z drona są bardzo dobrym rozwiązaniem, wyglądają bardzo nowocześnie i tworzą ciekawy film, warto się zdecydować na takie rozwiązanie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kazikdobry uzależniony
|
Wysłany: Wto 21 Gru 2021, 9:38 Temat postu: |
|
|
rschneider napisał: | Ujęcia z drona są bardzo dobrym rozwiązaniem, wyglądają bardzo nowocześnie i tworzą ciekawy film, warto się zdecydować na takie rozwiązanie. |
Pytanie- czy ktoś potem te filmy będzie oglądał?
Ja bym stawiał na zdjęcia zebrane potem do fotokasiążki.
Powrót do góry |
|
|
|