|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Kroforica kandydat

|
Posted: Mon 11 Apr 2016, 13:06 Post subject: |
|
|
| Czasami jest tak, że o wszystkim dowiadujesz się na końcu, że mąż nie chciał, że to silniejsze od niego. To bardzo ciężko zaakceptować. Mnie otworzyli oczy w ośrodku dla uzależnionych OAZA, że uzależnienie od sexu boli nawet bardziej niż zdrada. Mino, że mężowi tam pomogli, że miał najlepszą opiekę nie potrafię z nim być, brzydzę się tego. |
|
| Back to top |
|
 |
q1aser początkujący

|
Posted: Sun 31 Jul 2016, 18:46 Post subject: |
|
|
Zdrada to zdrada. Niewazne czy w internecie, czy w pracy. Ja takich rzeczy nie toleruje i nie wybaczam... Nie wiem jak inni, ale po prostu dla mnie to oznacza koniec związku  _________________ najlepszedlakobiety.pl |
|
| Back to top |
|
 |
Arnav początkujący

|
Posted: Wed 21 Dec 2016, 16:20 Post subject: |
|
|
haha. Żadna to zdrada _________________ Nie daj się omamić! |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce