|  | 

| Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
 |  

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |  
		| Autor | Wiadomość |  
		| mademoiselle gaduła

| 

|  Wysłany: Sro 7 Gru 2016, 22:33    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Dzięki za rady   
 Dziś byłam z dzieciakami na wycieczce szkolnej, koleżanka powiedziała, że trochę zbladłam, jak się na nią spojrzałam to powiedziała "wiesz - nie musisz nic mówić"
  i się uśmiechnęła, nie wiem skąd to wyczytała, bo nie pozwoliła mi wejść też do sali, gdzie lakierowali bombki   
 Dodatkowo mam chorobę lokomocyjna i modliłam się, żeby nie zwymiotować w autobusie
   narazie swędzenie przeszło, pozostał tylko ból piersi, jem normalnie jak zawsze. Mam takie zwykłe testy paski - dziś znów zrobiłam, dalej dwie kreski
  dalej się oswajam z myślą mimo braku jakiś wielkich objawów  _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| tynka2506 maniak

| 

|  Wysłany: Pią 9 Gru 2016, 0:21    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Gratuluje serduszka u życzę nudnej ciąży  _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| oldziiaa guru

| 

|  Wysłany: Sob 10 Gru 2016, 13:02    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| O jaki bum tłoczno się tu zrobiło   Gratuluję wszystkim. Mani mocno trzymałam za Ciebie kciuki co raz Was podglądając
  . 
 U nas również się zadziało, termin na marzec 11-16

Życzę Wam spokojnych i nudnych ciąż. Jak najmniej dolegliwości chociaż wiem, że i ich brak potrafi być stresujący. Sama kiepsko znoszę ciąże - utrzymujące się wymioty, anemia, odwodnienia, problemy z żelazem, brak możliwości pobierania krwi z żył, bo uciekają. Dopiero zaczynam jeść i pić normalnie. Teraz właśnie świetuje tydzien bez wymiotów, no ale chyba czas najwyższy jak zaraz zaczynam 3 trymestr

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| mademoiselle gaduła

| 

|  Wysłany: Nie 11 Gru 2016, 9:15    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| No cóż - wydało się 3 dni przed wizytą  małż pokojarzył fakty   ale dobrze, bo byliśmy z wizytą u teściów, gdzie zawsze jakiś procencik się pojawia, przywiózł nas, ale powiedzieliśmy, że to ja jestem kierowcą w drugą stronę
   małż teraz ma postanowienie studiować, co ja mogę jeść i robić. W euforii  wczoraj do przesady gonił mnie do łóżka i pytał, co ma mi przynosić do jedzenia i picia hahaha

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| tynka2506 maniak

| 

|  Wysłany: Pon 12 Gru 2016, 11:53    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| My czekamy z niecierpliwością na wizytę u lekarza zaczynam się troszkę stresować, boje się tez  o moja wagę jem jak jadłam a przytyłam 5 kg _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| kasia_90 guru

| 

|  Wysłany: Wto 13 Gru 2016, 7:45    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Tynka ale czego się boisz? Ja przez całą ciążę przytyłam 8kg a znam osoby co przytyły 30 _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Lioness uzależniony

| 

|  Wysłany: Wto 13 Gru 2016, 9:57    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| U mnie wszystko ok, jesteśmy po badaniu prenatalnym (Papp-a) i wszystko z dziubkiem dobrze. Mały na badaniu fikał aż miło  Ma 13 tyg 3 dni, więc powoli zaczynamy II trymestr. Ja na razie tylko chudnę zamiast przytyć (ale co się dziwić, wczoraj pierwszy dzień bez wymiotów - sukces
  ). Liczę, że na święta już nie będę miała mdłości, to trochę sobie podjem i nadrobię z tą wagą   Tynka, to chyba normalny przyrost wagi. Na każdej stronie piszą co innego, ile "powinno się" przytyć, a i tak każdy przechodzi inaczej, więc nie ma co się martwić na zapas
  Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Monia31 gaduła

| 

|  Wysłany: Wto 13 Gru 2016, 11:03    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| To ja jestem z tych co w pierwszej ciazy przytylam 30kg. Ale jadlam wszystko bo ponoc w ciazy je sie za dwoch. W tej ciazy 29 tc i mam 8 na plusie. Takze mam nadzieje, ze do 30kg nie dobije. Ale oszczedzam sie w jedzeniu. Jednak czlowiek uczy sie na bledach.

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Monia31 gaduła

| 

|  Wysłany: Wto 13 Gru 2016, 11:20    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| To ja jestem z tych co w pierwszej ciazy przytylam 30kg. Ale jadlam wszystko bo ponoc w ciazy je sie za dwoch. W tej ciazy 29 tc i mam 8 na plusie. Takze mam nadzieje, ze do 30kg nie dobije. Ale oszczedzam sie w jedzeniu. Jednak czlowiek uczy sie na bledach.

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| tynka2506 maniak

| 

|  Wysłany: Wto 13 Gru 2016, 18:40    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Monia nie jesz za dwóch a dla dwóch  ja przytyłam już 5 kg a nie jem za dużo nie wiem dlaczego tyle  _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		|  |  

| 

| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach