Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kajkaa początkujący
|
Wysłany: Pon 22 Kwi 2013, 18:04 Temat postu: Rejs ? |
|
|
Z racji, że to mój pierwszy post to chciałabym przywitać się z wszystkimi forumowiczkami
Od razu pytanko do Was: co sądzicie o podróży poślubnej statkiem wycieczkowym po Morzu Śródziemnym ? |
|
Powrót do góry |
|
|
Aiwendil gaduła
|
Wysłany: Pon 22 Kwi 2013, 18:53 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem bomba. Zazdroszczę! |
|
Powrót do góry |
|
|
Karolina1984 guru
|
Wysłany: Pon 22 Kwi 2013, 20:25 Temat postu: |
|
|
Spoko pomysł. Jeśli potrzebujesz rad- możesz pytać, spędziłam długie miesiące na takim statku jako pracownik.
notabene są to bardzo drogie rejsy- po Karaibach można pływać niesamowicie tanio.... gdyby nie koszt biletów lotniczych. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
monikas gaduła
|
Wysłany: Wto 23 Kwi 2013, 21:44 Temat postu: |
|
|
Ja, jak na córkę marynarza przystało, mam chorobę morską także u mnie by odpadało
Jeśli odpowiada Wam taki rejs to jak najbardziej
Osobiście wolę bardziej "ruchliwe" wyjazdy Przymierzamy się do Krymu ale zobaczymy jak to wyjdzie bo podobno najlepszy jest październik, a głupio chyba robić podróż poślubną 10 miesięcy po ślubie |
|
Powrót do góry |
|
|
rejsyjachtem początkujący
|
Wysłany: Nie 2 Lut 2014, 21:36 Temat postu: |
|
|
Bardziej aktywnie polecam rejs jachtem - ciekawiej niż na statku i o wiele więcej się dzieje nie reklamujemy się. ruda_wiewiórka. , żegluga połączona jest z kąpielami, nurkowaniem, zwiedzaniem, co sprawa że jest to niezapomniana przygoda! |
|
Powrót do góry |
|
|
Irencia początkujący
|
|
Powrót do góry |
|
|
gosza początkujący
|
Wysłany: Wto 29 Lis 2016, 9:20 Temat postu: |
|
|
jest to bardzo ciekawe rozwiązanie aczkolwiek nie dla mnie, mnie takie długie rejsy nudzą, byłem kiedyś na 3 dniowym to w pierwszy dzień super a potem już chciałem wracać
-
grafika komputerowa warszawa |
|
Powrót do góry |
|
|
Oldbas11 początkujący
|
Wysłany: Czw 8 Gru 2016, 22:38 Temat postu: samochód |
|
|
Ja się ze swoją, wybieram na wycieczkę po Europie samochodem Polecam. _________________ salon samochodowy |
|
Powrót do góry |
|
|
igsa początkujący
|
Wysłany: Pią 9 Gru 2016, 11:49 Temat postu: |
|
|
Ale super sprawa taki rejs, mi tez się marzy. Ostatnio widziałam rejs po Karaibach eh może namówię narzeczonego na taką podróż poślubną _________________ Ciekawe i pomysłowe urządzanie wnętrz ze http://www.studiodeco.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
|
Kazikdobry uzależniony
|
Wysłany: Czw 4 Lis 2021, 13:14 Temat postu: |
|
|
Zwiedzanie jest moją ulubioną formą spędzania wolnego czasu.
Zazdroszczę podróży
Jakbyś chciała w kolejną podróż się udać i np zwiedzić Berlin to polecam wycieczki na stronie http://northguide.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
|