|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
krzysztof_moloch początkujący
|
Wysłany: Sob 23 Kwi 2016, 13:52 Temat postu: Podróż poślubna za granicą |
|
|
Cześć, moja narzeczona i ja kochamy podróżować, więc na naszą podróż poślubną wybierzemy się gdzieś za granicę, możecie polecić jakieś piękne miejsca z całego świata? Odległość i cena nie gra roli, byleby to było niezapomniane miejsce. |
|
Powrót do góry |
|
|
niezawistny666 początkujący
|
Wysłany: Nie 24 Kwi 2016, 18:10 Temat postu: |
|
|
Słyszałem od znajomych, że byli na wycieczce w tamtym roku w Hiszpanii gdzieś tam nad Morzem Śródziemnym i mówili, że było bardzo pięknie, tam wszędzie chyba jest całkiem ładnie. _________________ http://euromat.net.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
krzysztof_moloch początkujący
|
Wysłany: Wto 26 Kwi 2016, 8:04 Temat postu: |
|
|
Właśnie zastanawiamy się z żoną czy jechać do Hiszpanii, czy np. wybrać portugalia all inclusive, może odwiedzimy oba kraje, a wiesz może gdzie to dokładnie byli ? |
|
Powrót do góry |
|
|
monimoni bywalec
|
Wysłany: Wto 26 Kwi 2016, 8:44 Temat postu: |
|
|
Bezpieczniej teraz jest lecieć do Portugalii.
W Hiszpanii polecam Majorkę |
|
Powrót do góry |
|
|
Queen22 Gość
|
Wysłany: Sro 29 Cze 2016, 13:24 Temat postu: |
|
|
My jesteśmy trochę dziwni i byliśmy w Skandynawii |
|
Powrót do góry |
|
|
Pompek43 początkujący
|
Wysłany: Sro 13 Lip 2016, 17:37 Temat postu: |
|
|
Ja tam z żoną spędziłem je po prostu w Bieszczadach, było cudownie! _________________ Download.net.pl - baza programów i poradników do Windowsa, Androida i iOS |
|
Powrót do góry |
|
|
nataliaM12 początkujący
|
Wysłany: Wto 9 Sie 2016, 9:39 Temat postu: |
|
|
A my z mężem w naszą podróż poślubną wybraliśmy się do Włoch. Było pięknie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Krymandza kandydat
|
Wysłany: Nie 16 Paź 2016, 16:50 Temat postu: |
|
|
A chcecie przeżyć prawdziwą przygodę? Bo jeśli tak, to polecałabym skorzystać z oferty Pazoli http://www.pazola.com/ Oni organizują wyjazdy w bardzo odległe zakątki świata i taka podróż poślubna to chyba spełnienie marzeń każdej młodej pary. Ja ze swoim facetem jesteśmy już prawie zdecydowani na Safari |
|
Powrót do góry |
|
|
grundkowsk początkujący
|
Wysłany: Pon 24 Paź 2016, 17:03 Temat postu: |
|
|
Nam marzy się Portugalia i Dominicana, ktoś z Was był? _________________ Najlepsza fotografia ślubna-grundkowski.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
pikador kandydat
|
Wysłany: Pon 14 Lis 2016, 13:31 Temat postu: |
|
|
A my z mężem byliśmy w Australii! Bardzo piękny kraj i zdecydowanie miesiąc to za krótko jak na tak duży obszar. No ale niestety koszty życia i podróżowania po Australii są dość spore i trzeba się na to przygotować. Jednak jest to warte każdej złotówki i Australijskiego dolara! Nie ma się też co bać zwierząt. _________________ o szansy definiują nasze życia. Szewc bez butów chodzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|