|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Liziii guru

|
Posted: Mon 24 Aug 2009, 9:53 Post subject: Zabawy weselne - przyklady :) |
|
|
Nie doszukalam sie tutaj zadnych, wiec rozpoczynam nowy temat
Dzis obejrzalam filmik z, moim zdaniem, fantastyczna zabawa na weselu. w rolach glownych para mloda, choc panna mloda z ukrycia
Ponizej link:
http://www.youtube.com/watch?v=EpPgzOLJ0C4
Sama chetnie zrobilabym cos takiego u siebie na weselu, ale to ja chcialabym byc tym niemowlakiem (rozbraja mnie jak on macha tymi nozkami!) Tylko nie bardzo mam pomysl jak ulozyc historyjke, bo przeciez nie beda mnie ciagnac za jezyk zebym wyznala milosc mężowi  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
owocowamamba bywalec

|
Posted: Thu 27 Aug 2009, 11:54 Post subject: |
|
|
| Dobra jest to zabawa:) Pełen ubaw... Tylko, że ja zawsze widziałam, świadka i świadkową w tych rolach:) |
|
| Back to top |
|
 |
adam10067 początkujący

|
Posted: Mon 7 Jun 2010, 16:34 Post subject: |
|
|
Super zabawa. Przecież uczestniczyć mogą wszystkie pary, nie tylko młodzi czy świadkowie. Zamieszczę link na swojej stronie. _________________ Ślub i wesele to piękny moment w życiu człowieka. |
|
| Back to top |
|
 |
Lady_S. guru

|
Posted: Mon 7 Jun 2010, 18:14 Post subject: |
|
|
widziałam to już kiedyś świetna zabawa no i co jak co,ale bardzo oryginalna  |
|
| Back to top |
|
 |
Gabiczek kandydat

|
Posted: Wed 9 Jun 2010, 22:49 Post subject: |
|
|
U mnie nie będzie żadnych zabaw. Według mnie to takie małomieszczańskie i grubiańskie. żadnego disco-polo, wódki ani zabaw. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
kasiula uzależniony

|
Posted: Sat 26 Jun 2010, 18:56 Post subject: |
|
|
A u mnie będą zabawy (wprawdzie nie wiem jeszcze jakie), wódka i disco polo w końcu to wesele a nie pogrzeb I wcale nie uwazam żeby to było małomieszczańskie i grubiańskie!!
Co do zabaw na pewno jedna będzie taka z pytaniami do pary młodej: kto bardziej kocha swoją teściową? itp _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
nimfa moderator

|
Posted: Sat 26 Jun 2010, 22:10 Post subject: |
|
|
u mnie z zabaw to minimum (na oczepinach), ale wódka i disco polo jak najbardziej. Co by nie mówić to disco polo to najlepsza muzyka do zabawy  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Stefcia uzależniony

Joined: 27 Jun 2010 Posts: 695 Location: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Posted: Sun 27 Jun 2010, 22:46 Post subject: |
|
|
Ja też będe mieć pewnie i disco polo bo na wesela jak najbardziej pasuje
Ale co do zabaw, to będą, ale nie za dużo i nie chcę jakichś obleśnych ani grubiańskich, najlepiej takie w miarę jakieś, nie znoszę takich żenujących _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
deina guru

|
Posted: Sun 27 Jun 2010, 22:52 Post subject: |
|
|
Żenujące zabawy zdecydowanie nie. Już częściowo ustaliliśmy to z naszym dj-em, bliżej ślubu jeszcze się parę szczegółów dogra. A gdyby zabrakło disco polo i wódki - o, rodzina ze strony mojego M. mogłaby podnieść larum:) _________________ And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without. |
|
| Back to top |
|
 |
Karolcia25 bywalec

|
Posted: Mon 5 Jul 2010, 6:59 Post subject: |
|
|
Liziii,znam tą zabawę.Mnie osobiście się nie podoba,kwestia gustu  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce