|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
amanda12 Gość
|
Wysłany: Czw 31 Lip 2014, 13:17 Temat postu: |
|
|
Ja też lubię takie ciuszki w sypialni i często sobie zamawiam coś nowego na tej stronce http://7-heaven.pl/pl/home/index/ ponieważ lubię czuć się wyzywająco i sexownie w sypialni. Zresztą mają też tam bardzo fajne sukienki, które zamawiam na imprezy. |
|
Powrót do góry |
|
|
tynka2506 maniak
|
Wysłany: Nie 24 Sie 2014, 11:16 Temat postu: |
|
|
dziewczyny proszę o jakieś kawałki muzyczne do striptizu ale takie dość zmysłowe ostatnio próbowałam do nowego kawałku Indila- Derniere Danse ( często leci w radiu) Proszę o więcej wkręciłam się _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
kasia_90 guru
|
|
Powrót do góry |
|
|
domcia192 guru
|
|
Powrót do góry |
|
|
tynka2506 maniak
|
Wysłany: Nie 24 Sie 2014, 13:04 Temat postu: |
|
|
domcia192 no tak klasyk jak mogłam o tym zapomnieć dziękuje
kasia_90 bardzo lubię tę piosenkę ale obawiam się , że do niej musiałabym się rozebrać w błyskawicznym tempie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
kasia_90 guru
|
Wysłany: Nie 24 Sie 2014, 13:31 Temat postu: |
|
|
Nie prawda da się do tego pokombinować _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
tynka2506 maniak
|
|
Powrót do góry |
|
|
pearl.jamka guru
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ladybird15 kandydat
|
Wysłany: Czw 4 Wrz 2014, 15:10 Temat postu: |
|
|
Ja jestem zdecydowanie na tak!
Kupiłam sobie kiedyś seksowną bieliznę, którą znalazłam w necie, chyba na Okazje.info wyszukałam albo jakoś tak. Ubrałam się w tą bieliznę (nigdy wcześniej nie miałam na sobie gorsetu:D) do tego pas do pończoch, pończochy, seksowne rozpuszczone włosy, czerwone usta. Zarzuciłam szlafrok i jak tylko mój (wtedy chłopak ) wszedł do mieszkania zawiązałam mu oczy. Poprowadziłam na krzesło i usadziłam na przeciwko łóżka. Najpierw kusiłam go lekko dotykając i stukając obcasami a potem rozwiązałam oczy i kazałam patrzeć jak zdejmuje szlafrok
Jak dla mnie to fajna zabawa i można troszkę podgrzać atmosferę w sypialni, zwłaszcza jak jest sie tak jak my już kilka dobrych lat razem _________________ Miłość jest najważniejszą wartością w życiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
koraliczek kandydat
|
Wysłany: Wto 21 Cze 2016, 22:24 Temat postu: |
|
|
A może jakiś gadżet erotyczny do wspólnej zabawy? Czasem warto podkręcić atmosferę w sypialni, na nowo rozbudzić namiętność, bo to bardzo cementuje związek. Po wielu latach bycia razem wiadomo, że we wszystkie sfery życia wkrada się rutyna, w łóżku na pewno trochę też . Warto więc pomyśleć o sobie i zafundować sobie taką „upojną noc”. Sporo ciekawych gadżetów erotycznych można znaleźć chociażby w internetowym sex shopie sexownysklep.pl. Mają naprawdę ogromny wybór masturbatorów, wibratorów, dild, bielizny, feromonów, żeli, afrodyzjaków i innych gadżetów, a do tego zakupy w sklepie są naprawdę bezpieczne, sklep bowiem może pochwalić się dwoma certyfikatami bezpieczeństwa jednocześnie, a paczka, którą otrzymałam, była naprawdę dyskretna i dobrze zabezpieczona. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|