|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
justysiaVN kandydat
|
Wysłany: Sob 29 Mar 2008, 18:58 Temat postu: podróż |
|
|
a ja mam taki pomysł by po weselu jechać do większego miasta i pewnie są biura podróży i są te last minut i proszę spakować się a po weselu jest kasa od gości a co do urlopu powiedzieć szefowi już przed ślubem żeby wiedział co wy o tym sądzicie nie dość że tanie to z tego co wiem wyjazd nie jest .... niedaleko :) |
|
Powrót do góry |
|
|
dianicho maniak
|
Wysłany: Sob 29 Mar 2008, 19:28 Temat postu: |
|
|
zastanawialiśmy się nad tym.. ale u nas to zależy czy nie wyjedziemy za granice po slubie, jesli nie, to kto wie, a jesli tak to na kiedy sodlozymy ta podroz _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
zakochana220 kandydat
|
Wysłany: Pią 18 Kwi 2008, 11:11 Temat postu: |
|
|
o dobrze pani mówi z tą wycieczką ja zrobię to samo ... Może Egipt. ohhh.... :D _________________ za 6 miesięcy ślub... |
|
Powrót do góry |
|
|
Yvonne gaduła
|
Wysłany: Pią 18 Kwi 2008, 11:55 Temat postu: |
|
|
my podróż poślubna będziemy mieli do ...domu:) pobieramy się w mojej rodzinnej miejscowości, a mieszkamy 70 km dalej. prawdopodobnie, nie będziemy nigdzie jechać, może odłożymy sobie to na później.na razie przynajmniej o tym nie myślimy. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
magdaberbec maniak
|
Wysłany: Pią 18 Kwi 2008, 17:11 Temat postu: |
|
|
my troszkę rozmawialiśmy na ten temat, ale szczerze powiem, że jestem w stanie zrezygnować z podróży jeśli tą kasę moglibyśmy wydać na coś co będzie nam długo służyć i z czego też się będziemy cieszyć. uwielbiam podróżować więc wiele wycieczek mam nadzieję jeszcze nas czeka w przyszłości. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
magdaberbec maniak
|
Wysłany: Pią 18 Kwi 2008, 17:13 Temat postu: |
|
|
my troszkę rozmawialiśmy na ten temat, ale szczerze powiem, że jestem w stanie zrezygnować z podróży jeśli tą kasę moglibyśmy wydać na coś co będzie nam długo służyć i z czego też się będziemy cieszyć. uwielbiam podróżować więc wiele wycieczek mam nadzieję jeszcze nas czeka w przyszłości.
ale z drugiej strony wspomnień z podróży poślubnej też się nigdy nie zapomni. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
dianicho maniak
|
Wysłany: Pią 18 Kwi 2008, 21:27 Temat postu: |
|
|
ja jeśli będzie nas stać polecimy, jesli nie, to prZełożymy to.. dzieci od razu po ślubie mieć nie chcemy więc najwyżej na pierwszą rocznicę sobie prezent sprawimy _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
martam1 kandydat
|
Wysłany: Sro 30 Kwi 2008, 13:33 Temat postu: |
|
|
My już wiemy zaraz po ślubie lecimy do Tunezji lub Grecji na tydzień odpocząć po tym wszystkim Już przeglądamy katalogi i mamy kilka upatrzonych miejsc, tylko wybrać się jeszcze do biura Ach nie mogę się już doczekać... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
mysia-gacuś kandydat
|
Wysłany: Sro 4 Cze 2008, 10:46 Temat postu: |
|
|
my się nie wybieramy w podróż poślubną bo zaraz po slubie odbieramy klucze do mieszkania i pieniądze z prezentów przeznaczamy na mebelki do naszego gniazdka a w podróż wybierzemy się w pierwszą rocznicę ślubu _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
dianicho maniak
|
Wysłany: Nie 8 Cze 2008, 11:08 Temat postu: |
|
|
my mając ślub w sierpniu, chcemy się wybrać pod koniec września/października w podróż - zdecydowaliśmy już - do HISZPANII
zaczyna się już odkładanie kaski, oferty przeglądamy, wiem, już w jaki region chcemy jechać COSTA BRAVA bo blisko do Barcelony a mój luby pragnie zwiedzić troszkę to miasto..
Oferty im bliżej dnia wyjazdu tym tansze, więc poczekamy.. Dodatkowo zdecydowaliśmy się na ALL INCLUSIVE bo w polsce taniej wyjdzie kupić pobyt ze śniadaniem i obiadokolacją, ale na miejscu a to tu na lody, na picie wydać kilka euro, a to na kawkę - lepiej z góry zapłacić te 500zł więcej i mieć FULL - nie ograniczac sie - wonko, alkohol, woda - wszystko w cenie, i spokojnie wypoczywać i wybierac jakie dania chcemy - a nie sie szczyoac - bo wiem ze tak bym robila widzac jakie ceny..
i marzymy o podrozy na dwa tygodnie.. najkrocej 10 dni.. ale zobaczymy, jesli Bog dalej bedzie tak dopomagal jak dopomaga z odkladaniem kaski, to uda sie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|