|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasia_90 guru
|
Wysłany: Wto 8 Kwi 2014, 8:25 Temat postu: |
|
|
Ja też nie będę miała panieńskiego i chyba nie czuję większej potrzeby bycia na takim czymś jakby był to by był ale jak go nie ma to też dobrze jakoś tak przestałam imprezować _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
domcia192 guru
|
Wysłany: Wto 8 Kwi 2014, 8:29 Temat postu: |
|
|
Ja też nie będę miała panieńskiego. Jakoś nie czuję większej potrzeby aby dziewczyny organizowały mi takie coś _________________ Jesteśmy parą od 22.04.2007r. ;** <3
Zaręczeni od 14 grudnia 2012r. ;*
|
|
Powrót do góry |
|
|
pearl.jamka guru
|
Wysłany: Wto 8 Kwi 2014, 9:54 Temat postu: |
|
|
O, a myślałam, że mam jakieś dziwne niechcenia dot. takich wieczorów a tu nie jestem sama - fajnie _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
|
kasia_90 guru
|
Wysłany: Wto 8 Kwi 2014, 10:00 Temat postu: |
|
|
Mi się nawet ten polter nie uśmiecha no ale co zrobić może się będzie dało to jakoś obejść _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
wiki66 kandydat
|
Wysłany: Sro 9 Kwi 2014, 14:15 Temat postu: |
|
|
Ja byłam świadkową i razem z kolezankami ostatnio zorganizowałyśmy wieczór panieński dla mojej siostry ciotecznej. Zależało nam na czymś wyjątkowym ale bez niepotrzebnych ekscesów typu striptizer czy impreza w klubie.
Postanowiłyśmy się natomiast odpicować - tak przed ślubem Zamówiłyśmy stylistkę, która dobrała nam fryzury, zrobiłyśmy sobie paznokcie oraz świetny makijaż Piłyśmy winko, rozmawiałyśmy o głupotkach a na końcu każda z nas miała świetny masaż ! Naprawdę rewelacyjny relaks i chciałabym pozdrowić panią Anię, która pomogła nam wszystko zorganizować (tutaj można się z nią skontaktować: www.panienskie.pl . |
|
Powrót do góry |
|
|
niemampomyslu maniak
|
Wysłany: Sro 9 Kwi 2014, 15:42 Temat postu: |
|
|
Ja miałam panieński, zorganizowany przez siostrę i koleżanki i była to jedna z najlepszych imprez w moim życiu!! Nic nie wiedziałam, nic nie musiałam robić, przyszłam na gotowe - czego chcieć więcej?
Było po prostu zajebiście xD
Ale ja ogólnie uwielbiam tańczyć, kochamy imprezy
Myślałam, że nie lubię być w centrum uwagi, ale po kilu kolejkach bardzo mi się to podobało I na domówce i później w klubie Zostałam wycałowana po rękach, usłyszałam milion gratulacji, podrzucali mnie, chętnym do tańczenia ze mną nie było końca, uśmiałam się i wytańczyłam za wszystkie czasy
Aaa, no i byłam 'prawdziwą' księżniczką xD _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
pearl.jamka guru
|
Wysłany: Czw 10 Kwi 2014, 11:35 Temat postu: |
|
|
Ja już się chyba po prostu wyimprezowałam. Teraz to lubie wyjść albo na tańce - ale to do jednej knajpy gdzie jest normalna muzyka a nie umcyk walnie po uszach, albo po prostu na piwko _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
|
Justyna z Olemole kandydat
|
Wysłany: Czw 10 Kwi 2014, 11:48 Temat postu: |
|
|
Ja też nie miałam panieńskiego, a mój mąż kawalerskiego. Ogólnie nie lubimy imprezować, więc po co się zmuszać i robić coś na siłę. Widzę, że coraz więcej jest osób, które rezygnują z tej "świetnej" imprezy _________________ Inspiracje ślubne na moim blogu - kliknij i zobacz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Mani_ani guru
|
Wysłany: Czw 10 Kwi 2014, 22:12 Temat postu: |
|
|
A ja będę miała panieński i organizuje go moja siostra (świadkowa) Większość zainteresowanych wie już o prawdopodobnym terminie, ustaliłam z siostrą, że rozpoczęcie będzie u niej w mieszkaniu, kontynuacja w klubie, ale nic więcej póki co mi nie mówiła i szczerze, to wolałabym mieć niespodziankę Siostra już w Boże Narodzenie zarzucała mnie swoimi pomysłami Dziewczyna ma dar, więc jestem ciekawa, co wymyśli - liczę na zboczony wieczór w kulturalnym wydaniu _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Nora bywalec
|
Wysłany: Sro 16 Kwi 2014, 8:36 Temat postu: |
|
|
niemampomyslu napisał: | Ja miałam panieński, zorganizowany przez siostrę i koleżanki i była to jedna z najlepszych imprez w moim życiu!! Nic nie wiedziałam, nic nie musiałam robić, przyszłam na gotowe - czego chcieć więcej?
Było po prostu zajebiście xD
Myślałam, że nie lubię być w centrum uwagi, ale po kilu kolejkach bardzo mi się to podobało I na domówce i później w klubie Zostałam wycałowana po rękach, usłyszałam milion gratulacji, podrzucali mnie, chętnym do tańczenia ze mną nie było końca, uśmiałam się i wytańczyłam za wszystkie czasy
Aaa, no i byłam 'prawdziwą' księżniczką xD |
Jakbym to ja pisała , miałam podobnie , niezapomniana impreza, nie zapomnę jej długo długo.
Pearl.Jamka
Ja też już się naimprezowałam, i na początku uważałam, że też panieśskiego nie potrzebuję do szczęścia, ale teraz uważam, że to była najlepsza impreza w moim życiu, _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|