|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pearl.jamka guru
|
Wysłany: Sro 6 Lis 2013, 17:08 Temat postu: |
|
|
U nas też romantyczna historia.
Że to jest mężczyzna mojego życia, wiedziałam po pierwszym spotkaniu sam na sam.
Poznaliśmy się w pubie w piątek i po tym jak mu wywaliłam całe swoje życie i tak chciał się ze mną umówić. Więc nakazałam spotkanie tego i tego dnia w tym i tym miejscu o tej i o tej godzinie i nie dałam mu nr tel. Czekał, tak jak się umówiliśmy - i nie mogliśmy się rozstać. I tak już zostało.
Miłość od pierwszego wejrzenia. Tak samo wkradł się w serce mojego syna i mój syn w jego.
I tak to leci, choć nie jestem łatwym charakterem _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
|
LadyJ89 kandydat
|
Wysłany: Sro 9 Kwi 2014, 11:07 Temat postu: |
|
|
Kiedy zrozumialam ze moj parnter jest moim przyjacielem, kochankiem i partnerem w jednym. Czego chciec wiecej? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
lerrea kandydat
|
Wysłany: Pią 23 Sty 2015, 17:58 Temat postu: |
|
|
Kiedy wyznał mi po raz pierwszy, że mnie kocha. Nigdy u nikogo nie słyszałam takiej szczerości w głosie, kiedy to mówił.
Czekałam na te słowa pół roku. A teraz mówimy to sobie codziennie. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
matrimonio gaduła
|
Wysłany: Sro 26 Sie 2015, 10:18 Temat postu: |
|
|
U mnie przyszło to jakoś nieoczekiwanie. Nie od razu zorientowałam się co naprawdę czuję. |
|
Powrót do góry |
|
|
pola_piasecka kandydat
|
|
Powrót do góry |
|
|
emila2295 początkujący
|
Wysłany: Czw 28 Wrz 2017, 14:50 Temat postu: |
|
|
Ja wiedziałam od razu, kiedy go zobaczyłam, to było mega dziwne i jednocześnie jak z filmu... Jakoś zamazał mi się obraz przed oczami, poczułam, jakbym dostała młotkiem i przez głowę nagle przeleciały mi obrazy wszystkich chłopaków, z którymi chodziłam lub którzy mi się podobali. Przeleciały - i zniknęły. I byłam PEWNA, że odwrotu nie ma i to ten, za którego wyjdę. Sprawdziło się
Najlepsze jest to, że moja mama miała z moim tatą podobnie |
|
Powrót do góry |
|
|
lenkaa guru
|
Wysłany: Sro 17 Sty 2024, 13:56 Temat postu: |
|
|
Jeśli szukacie sprawdzonego portalu randkowego to koniecznie zajrzyjcie do https://randkuj.my/polska/podkarpackie/jedlicze To miejsce znacząco ułatwi Wam nawiązanie nowych kontaktów i znalezienie miłości. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|