|  | 

| Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
 |  

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |  
		| Autor | Wiadomość |  
		| asik guru

| 

|  Wysłany: Czw 27 Mar 2014, 9:57    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | lauraire napisał: |  	  | Atinka, od Polskiej rzeczywistości na pewno.   
 Dziewczyny, ile bierzecie tych pierwszych pieluszek z wycięciem na pępuszek (jeśli w ogóle) do szpitala? Paczka taka New Born, 30 sztuk wystarczy?
 | 

Chyba w wyprawkach była o tym mowa - Kasztanowa pytała.
 Mała paczka pieluch spokojnie starczy. Jeśli będziecie musieli zostać dłużej to najwyżej mąż dowiezie. Nie warto brać więcej bo zajmują sporo miejsca

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| atina guru

| 

|  Wysłany: Czw 27 Mar 2014, 10:16    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | lauraire napisał: |  	  | Atinka, od Polskiej rzeczywistości na pewno.   

| 
 Ale oczywiście muszę podkreślić, że ja na warunki i personel w ogóle nie narzekam. Jestem bardzo zadowolona. Tyle, że cały ból i otoczka tego wszystkiego jest nieco inna niż ta jaką pokazują na TLC
   Zapraszam więc do bocheńskiego szpitala na porody. Personel w większości jest młody i ambitny, a warunki są rewelacyjne, ponieważ dobudowane jest całe skrzydło położniczo-ginekologiczne

Ostatnio zmieniony przez atina dnia Czw 27 Mar 2014, 10:25, w całości zmieniany 1 raz
 |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| madziab9 maniak

| 

|  Wysłany: Czw 27 Mar 2014, 10:18    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| O fajnie ze ktos wpadl na pomysł takiego programu, obejrzymy sobie dzisiaj...ciekawe czy dojadą do Poznania  a na tlc juz przestałam oglądać bo wlasnie malo realne i warunki i położne w porównaniu do naszych realiow... 

EDIT: obejrzałam program, poryczałam się i już nie mogę się doczekać kiedy urodzę !

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| shadow's wife guru

| 

|  Wysłany: Wto 1 Kwi 2014, 13:38    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Carla byliście wczoraj na tych wykładach? Oglądaliście oddział? My dziś byliśmy, ale niestety nie udało się obejrzeć oddziału

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| lauraire guru

| 

|  Wysłany: Wto 1 Kwi 2014, 13:48    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Chyba muszę obejrzeć ten program   Jutro jadę z mężem do szpitala zapytać o szkołę rodzenia, ciekawe czy nie jest jeszcze za późno...
  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Carla guru

| 

|  Wysłany: Wto 1 Kwi 2014, 14:56    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | shadow's wife napisał: |  	  | Carla byliście wczoraj na tych wykładach? Oglądaliście oddział? My dziś byliśmy, ale niestety nie udało się obejrzeć oddziału
  | 

W końcu nie pojechaliśmy w ogóle, bo u weterynarza się długo zeszło.. I jak te warsztaty?
 |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| shadow's wife guru

| 

|  Wysłany: Wto 1 Kwi 2014, 15:55    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Ogólnie spoko  Pani pielęgniarka pokazywała jak kąpać maluszka, czego używać do kąpieli, jak zmieniać pieluchę itp. _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| lauraire guru

| 

|  Wysłany: Czw 17 Kwi 2014, 15:45    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Zgłupiałam. Czy możliwe jest to żeby w szpitalu płacić karę za fałszywy alarm?  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| e-nina guru

| 

|  Wysłany: Czw 17 Kwi 2014, 15:50    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| ups  ale,ze za fałszywy alarm odnośnie ewentualnego porodu?jakoś nigdy się nie spotkałam z tym,a gdzieś tak jest?  _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| lauraire guru

| 

|  Wysłany: Czw 17 Kwi 2014, 16:03    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Dokładnie. Wydaje mi się to niemożliwe. Znajoma sprzedała mojemu mężowi takie info, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć.  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		|  |  

| 

| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach