|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lauraire guru
|
Wysłany: Pon 30 Gru 2013, 14:06 Temat postu: |
|
|
To mi najbliżej jednak do takich pstryknięć, tak jakby ktoś Was palcami pstryknął w nos. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kasztanowa guru
|
Wysłany: Pon 30 Gru 2013, 15:45 Temat postu: |
|
|
Mojego czuc tak po skosie często, w prawej dolnej części i lewej górnej albo na odwrót, tak się rozpycha _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ewa-Gdy guru
|
Wysłany: Pon 30 Gru 2013, 20:41 Temat postu: |
|
|
Mi Filip tak daje się we znaki, że od dłuższego czasu męczy mnie zgaga, wieczorami żołądek podchodzi mi do gardła, bo dzieciak odprawia dzikie harce. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Martylda maniak
|
Wysłany: Pon 30 Gru 2013, 21:38 Temat postu: |
|
|
A ja się martwię bo moje dziecię nie specjalnie daje o sobie znać Jeszcze nie czuję żadnych kopniaków takich wyraźnych a to już 23Hbd, czasami tylko jakieś przelewania w brzuchu i że coś tam się wyprawia ale już chyba czas na wyraźne ruchy dziecka Pocieszam się tym że łożysko mam na przedniej ścianie, wizytę mam w czwartek a nakręcam się strasznie przez to że przez święta byłam chora..... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
asiuniak33 maniak
|
Wysłany: Pon 30 Gru 2013, 22:27 Temat postu: |
|
|
Martylda może w brzuszku jest leniuszek dlatego masz spokój na razie nie masz co się martwić.. oczywiście jeśli z usg wychodzi że wszystko jest w porządku..
Nasz maluch daję czadu i to konkretnie...często cały brzuch podskakuję a o 3 i 22 to urządza sobie imprezkę albo trening nawet już dotyk taty nie pomaga
może będę egoistką ale czasami mam dość :/ a jeszcze najbardziej bolesne przed nami _________________ Małe "wielkie" cudo...
|
|
Powrót do góry |
|
|
gabi8_9 maniak
|
Wysłany: Pon 30 Gru 2013, 23:58 Temat postu: |
|
|
Martylda ja miałam łozysko z przodu i bardziej czułam małą po bokach i od środka jak była plekami odwrócona do kręgosłupa to ruchy też były mniej wyczuwalne, też w ciągu dnia nie były one taki intensywne jak w nocy, może Twój bobas harcuje w nocy i nawet nie masz o tym pojęcia.
Nie denerwuj się na zapas , a lekarzowi powiedź o swoich obawach _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Martylda maniak
|
Wysłany: Czw 2 Sty 2014, 20:00 Temat postu: |
|
|
Byłam dziś u gineksa i zbadał kawalera (nadal jest mężczyzną , ułożony jest tak że jeszcze trochę poczekam na wyraźne ruchy no i to łożysko na przedniej ścianie. Młode urosło prawie 300g przez 2 tyg, chyba za dużo się w święta najadł Uspokoił mnie, kamień z serca _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
shadow's wife guru
|
Wysłany: Czw 2 Sty 2014, 20:03 Temat postu: |
|
|
Ja jeszcze nic nie czuję Albo czuję tylko nie jestem świadoma _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
oli_a guru
|
Wysłany: Czw 2 Sty 2014, 20:13 Temat postu: |
|
|
Martylda moj urosl 250 g w tydzien po swietach _________________ Patryk <3
Oliver <3
|
|
Powrót do góry |
|
|
pluszak guru
|
Wysłany: Czw 2 Sty 2014, 21:10 Temat postu: |
|
|
shadow masz jeszcze trochę czasu Jak czekałam na ruchy to standard na forum był 20-22 tydzień, a wy teraz takie szybkie i już w 15-16 byście chciały hehe
Ja poczułam w 18 tygodniu _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Forum ślubne :: strona główna
-> Ciąża, poród, połóg |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Następny
|
Strona 5 z 9 |
|