|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
madziab9 maniak
|
Wysłany: Sro 11 Gru 2013, 11:17 Temat postu: |
|
|
My mieliśmy sesję na boisku- mąż jest piłkarzem, oraz w parku z ogrodami tematycznymi- ja jestem projektantką ogrodów. Wyszło to świetnie Ja w sukni księżniczce w sportowych getrach i korkach _________________ |
|
Powrót do góry |
|
|
edyta88 kandydat
|
Wysłany: Sob 28 Gru 2013, 15:21 Temat postu: |
|
|
Mnie się podoba sesja w takim starym pałacu, Chyba jest on gdzieś na południu kraju. Jestem na razie na etapie intensywnego szukania fotografa. Oglądałam wiele zdjęć i ten pałac bardzo często się przewija w galeriach fotografów ze śląska. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
kasia_90 guru
|
Wysłany: Sob 28 Gru 2013, 16:50 Temat postu: |
|
|
My właśnie będziemy mieć w starym pałacu na południu _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
domcia192 guru
|
Wysłany: Sob 28 Gru 2013, 20:07 Temat postu: |
|
|
Mój K. jest siatkarzem na sesje jednym z plenerów będzie orlik i boisko do siatkówki a tak to fotograf wymyśli ,a ma świetne pomysły _________________ Jesteśmy parą od 22.04.2007r. ;** <3
Zaręczeni od 14 grudnia 2012r. ;*
|
|
Powrót do góry |
|
|
april06 uzależniony
|
Wysłany: Sob 28 Gru 2013, 22:34 Temat postu: |
|
|
My mieliśmy w ruinach zamku w Czersku i w sadzie z jabłkami. O ile to pierwsze może trochę oklepane o tyle drugie - pomysł naszego fotografa - naprawdę fajne _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
WIDEOFILM moderator
|
Wysłany: Sob 28 Gru 2013, 22:55 Temat postu: |
|
|
A mogłabyś wkleić zdjęcie z tego sadu? Ślub widzę październik, a więc jabłka na drzewach. _________________ Jak coś robić to dobrze, a byle jak, to lepiej wcale. |
|
Powrót do góry |
|
|
april06 uzależniony
|
Wysłany: Nie 29 Gru 2013, 22:09 Temat postu: |
|
|
Nie bardzo mam czas teraz szukać więc wklejam przykładowe jakie mam na kompie:
|
|
Justyna z Olemole kandydat
|
Wysłany: Czw 3 Kwi 2014, 20:14 Temat postu: |
|
|
Ostatnio na moim blogu napisałam wpis o sesjach ślubnych, trochę inspiracji i różnych uwag. My za bardzo nie wiedzieliśmy jaką chcemy sesję, gdzie i w jakim klimacie. W końcu wpadłam na pomysł sesji jesiennej z kolorowymi liśćmi. Ale zanim to wymyśliłam to dużo szukałam w internecie różnych pomysłów, fotograf też miał jakieś pomysły, ale jakoś nie do końca mi pasowały. W czasie sesji też trzeba się było się trochę wysilić, żeby te zdjęcia jakoś fajnie wyszły. Najgorzej jak są sztuczne.
No więc to trochę porad i uwag ode mnie http://blog.olemole.pl/inspiracje-slubne-pomysly-na-sesje-zdjeciowe-wplenerze/. Jakie wy macie pomysły na swoje sesje?
A to zdjęcie z naszej sesji
_________________ Inspiracje ślubne na moim blogu - kliknij i zobacz
|
|
Powrót do góry |
|
|
pearl.jamka guru
|
Wysłany: Sro 21 Maj 2014, 7:59 Temat postu: |
|
|
_________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
|
copacabana kandydat
|
Wysłany: Wto 19 Sie 2014, 9:01 Temat postu: |
|
|
A co myślicie o jeździeckim plenerze? Tzn. zdjęcia robione podczas jazdy konnej państwa młodych? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|