|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ChudySłoń kandydat
Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 74 Skąd: z drugiego krańca mojej świadomości
|
Wysłany: Wto 30 Cze 2009, 18:40 Temat postu: Jaka muzyka na weselu? |
|
|
No właśnie... Czy nie ustalacie z DJ'em/zespołem/orkiestrą takiego "soundtrack"? Czy raczej liczycie na DJ'a/zespół/orkiestrę?
Jeżeli tak to jeżeli jest taka możliwość to zamieście swoje propozycje.
Ja bym chciała raczej żeby nie było disco polo i biesiad. Spisuje swoje i Misia ulubione kawałki i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Pozdrawiam,
Słoń. ; ) _________________
Ta Pani Tego Pana Chce!
Aniołek. [*] |
|
Powrót do góry |
|
|
ruda87 guru
|
Wysłany: Wto 30 Cze 2009, 19:49 Temat postu: |
|
|
Jak ja będę załatwiać dj'a to poświęcę jeden weekend na posiedzenie sobie w necie przy you tube i wypisanie naszych ulubionych kawałków
Jeśli nie przepadasz za biesiadami to poproś poprostu o zestaw 'studniówkowy' - to się zawsze sprawdza
jakaś abba, boney m.... |
|
Powrót do góry |
|
|
Korek maniak
|
Wysłany: Sro 1 Lip 2009, 10:23 Temat postu: |
|
|
Biesiada jest straszna, zgadzam się też tego nie chcemy i Przygotowujemy czarną listę ohydnych piosenek, których sobie nie życzymy, choćby ktoś nawet o nie poprosił _________________ ślub cywilny
ślub kościelny
|
|
Powrót do góry |
|
|
MissIndependent moderator
|
Wysłany: Sro 1 Lip 2009, 19:05 Temat postu: |
|
|
Ja nie chcę żadnego zestawu studniówkowego, biesiady też raczej nie lubię. Disco polo w ograniczonych ilościach, jakieś szlagiery na pewno, ale ja osobiście chcę mieć też nowsze kawałki. Będzie playlista i czarna lista _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
ChudySłoń kandydat
Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 74 Skąd: z drugiego krańca mojej świadomości
|
Wysłany: Sro 1 Lip 2009, 19:12 Temat postu: |
|
|
Mam już trochę tych piosenek i raczej są to te nowsze, ale troszkę disco polo będzie żeby Ci starsi też się wybawili. _________________
Ta Pani Tego Pana Chce!
Aniołek. [*] |
|
Powrót do góry |
|
|
betty22 uzależniony
|
Wysłany: Sro 1 Lip 2009, 21:53 Temat postu: |
|
|
U nas będzie mieszanka, coś dla dzieci, coś dla młodszych i dla starszych _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Korek maniak
|
Wysłany: Sro 1 Lip 2009, 22:25 Temat postu: |
|
|
ChudySłoń napisał: | Mam już trochę tych piosenek i raczej są to te nowsze, ale troszkę disco polo będzie żeby Ci starsi też się wybawili. |
Heh, nie sądzę, żeby u nas na weselu starsi dali czadu przy disco polo... to raczej nie te klimaty _________________ ślub cywilny
ślub kościelny
|
|
Powrót do góry |
|
|
ZespółKorsRelax początkujący
|
Wysłany: Pią 22 Sty 2010, 11:02 Temat postu: Zespół Muzyczny kors&Rellax |
|
|
My przy pierwszej rozmowie pytamy młodych jaką muzyke preferują i na tej podstawie dobieramy repertuar, jednak z doświadczenia wiem że gra się totalną mieszankę standardów i nowości z odrobiną disco polo i biesiady. |
|
Powrót do góry |
|
|
Wizaz_waw_pl kandydat
|
Wysłany: Wto 31 Lip 2012, 7:57 Temat postu: |
|
|
Wszyscy mówią, że nie lubią i nie chcą disco polo, ale niestety prawda jest taka,że przy disco polo i biesiadach ludzie najlepiej się bawią. Wybierając repertuar na wesele trzeba zwrócić uwagę na gości, przy czym oni będą się najlepiej bawić. A wiadomo, że i młodzi i starzy najlepiej się bawią przy disco polo. |
|
Powrót do góry |
|
|
picasso bywalec
|
Wysłany: Sro 1 Sie 2012, 12:02 Temat postu: |
|
|
Wizaz_waw_pl napisał: | A wiadomo, że i młodzi i starzy najlepiej się bawią przy disco polo. |
Zupełnie nie rozumiem skąd to wiadomo
Dla mnie to zupełnie nie jest wiadome i ja tego nie wiem Ani nie potwierdzam. Ani się z tym nie zgadzam _________________ Wesele to jedyny dzień w życiu ... JEDYNY
http://www.mgimusic.pl zespół weselny Wrocław |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|