Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

sukienka na wesele

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Asia_krakow
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 27 Mar 2009, 12:22    Temat postu: sukienka na wesele Odpowiedz z cytatem

Zastanawiam się nad kupnem tej niebieskiej sukienki na poprawiny, nie wiem tylko czy niebieski kolor będzie dobry?
co o niej sądzicie? www.rafalkowalski.com.pl znajduje się w kolekcji wiosna-lato 2009
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
rita131
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 27 Mar 2009, 13:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co do samej sukienki, to ładna, ale trochę nie w moim guście. A jeśli chodzi o kolor to myślę, że to nie istotne czy jest niebieska czy inna. Ważne abyś w niej pięknie wyglądała lol

Powrót do góry
zabka20sc
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 27 Mar 2009, 15:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ladna ta sukieneczka, ale osobiscie bym chyba takiej nie zalozyla.
a kolor jak tobie sie podoba i pasuje do ciebie to dlaczego nie, napewno bedziesz ladnie wygladac uśmiech
Powrót do góry
Butik Luisa
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 21 Lis 2022, 11:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szukając w takim razie pięknych propozycji w zakresie spódnic i sukienek, spodni, czy obuwia to chcielibyśmy zaprosić do zapoznania się z ofertą naszego butiku Luisa w których będziecie mogli znaleźć takie marki, jak Luisa Cerano, Baldinini, Cambio itd na naszej stronie https://luisacerano-bydgoszcz.pl/ są dokładniejsze propozycje, możliwość zakupu i wsparcie naszej profesjonalnej stylistki.
Powrót do góry
pinkki
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 25 Sty 2023, 2:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W kwietniu mam wesele przyjaciółki, na którym będę świadkową i szukam kreacji idealnej. Jestem osobą plus size i wymarzyłam sobie wystąpić w spodniach i luźnej tunice w dużym rozmiarze. Wiecie, gdzie można taką zakupić? W Moda plus size, XXXXL, dla puszystych - Sklep Magmara, na ich stronie internetowej: https://magmara.pl/ widziałam już kilka ciekawych egzemplarzy, ale chętnie się jeszcze rozejrzę. uśmiech
Powrót do góry
Julka13
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 27 Lut 2023, 8:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niebieska sukienka na poprawiny to świetny wybór na tę okazję. Jeśli chodzi o buty, polecam szpilki w kolorze nude lub srebrne, aby nie rywalizować z kolorystyką sukienki. Alternatywnie, możesz rozważyć buty w kolorze beżowym lub cielistym, aby stworzyć jednolitą i elegancką stylizację. Co do torebki, lepiej postawić na prostotę i minimalizm. Wybierz jednokolorową torebkę w kolorze dopasowanym do butów lub sukienki, która będzie idealnie pasować do reszty stroju
Ubrania z jedwabiu są zazwyczaj miękkie, lekkie i oddychające, dzięki czemu są doskonałe na ciepłe dni. Jedwab jest również bardzo trwały i wytrzymały, a jego wygląd i faktura są bardzo eleganckie i stylowe... https://lovlisilk.com/
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: