|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wesolaONA kandydat
|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 18:00 Temat postu: |
|
|
ja jestem obecnie okropnie zazdrosna..byla mi napisala ze sie z nia spotkal 2 rayz i mnie zdradzil...jestem w rozsypce..nie wiem co myslec...on sie wypiera..ale wiem ze keidys z nia pewna laske zdradzil. Wiele nieprzyjemnych slow uslyszalam. Nasz zaplanowany slub na sierpien wisi w powietrzu. jedna wielka niewiadoma....nie mam sil na nic.... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
lauraire guru
|
Wysłany: Czw 19 Lip 2012, 18:49 Temat postu: |
|
|
Ja zawsze mówiłam, że nie ma miłości bez odrobiny zazdrości ale bez przesady
Zazdrosna nie jestem bo w sumie nie mam o co, mój I. też nie jest typem zazdrośnika, jak już coś to robimy sobie żarty typu: "Znowu kochanka dzwoniła", "Byłaś dzisiaj u kochanka".
Jak miałam jechać z Naszym przystojnym reporterem ostatnio na nagranie, a nie wiedziałam jeszcze jak facet wygląda i zadzwoniłam szybko do I. żeby mi sprawdził go, to skończyło się na żartach właśnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kithy maniak
|
Wysłany: Czw 19 Lip 2012, 19:12 Temat postu: |
|
|
mój był kiedyś chorobliwie zazdrosny, ale mu przeszło, za to ja nigdy nie byłam ale przez niego się stałam bo właśnie gadał,żejakaś mu oczko puściła itp a to oczywiście kłamstwa były co się później przyznał _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
lauraire guru
|
Wysłany: Czw 19 Lip 2012, 19:17 Temat postu: |
|
|
no i wychodzi na to, że jednak czasem sami chcemy poczuć tą zazdrość o naszą osobę, tak jak Twój narzeczony |
|
Powrót do góry |
|
|
muffinka bywalec
|
Wysłany: Pon 20 Sie 2012, 2:28 Temat postu: |
|
|
<..........>
Ostatnio zmieniony przez muffinka dnia Czw 4 Wrz 2014, 13:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
olivia uzależniony
|
Wysłany: Sob 16 Sie 2014, 17:01 Temat postu: |
|
|
Jestem baaardzo zazdrosna... Ale uważam, że to jeszcze jest taka zdrowa zazdrość, która w każdym związku jest potrzebna. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
tynka2506 maniak
|
Wysłany: Nie 24 Sie 2014, 12:00 Temat postu: |
|
|
Zdarza się , że coś mnie ukłuje i jestem zazdrosna ale staram się tego nie pokazywać ... kiedyś ktoś mi powiedział , na ładne rzeczy należy patrzeć... więc w sumie jak ktoś patrzy na mojego mężczyznę czy próbuje go poderwać to nawet podnosi to moje ego ja jestem dość pewna siebie a jak moja samoocena spada to staram się tego nie pokazywać
Na facetów bardzo działo to jednak widzą, że kobieta jest pewna siebie i wtedy ani myślą reagować na inne ... tak z moich obserwacji i mam nadzieje , że się nie mylę bo będę musiała zmieniać taktykę _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
matrimonio gaduła
|
Wysłany: Sro 23 Wrz 2015, 12:14 Temat postu: |
|
|
Rzadko jestem zazdrosna. Ale cóż, czasami się zdarza. W końcu jesteśmy tylko słabymi, marnymi istotami. A tak poważnie, to zdrowa zazdrość jeszcze nikomu nie zaszkodziła. |
|
Powrót do góry |
|
|
mika1 początkujący
|
Wysłany: Sob 10 Mar 2018, 19:07 Temat postu: Re: zazdrość |
|
|
azia napisał: | Dziewczyny zakładam nowy temat, bo typowo takiego tematu nie znalazłam. a mianowicie chodzi mi o to czy jesteście zazdrosne o swoich partnerów? czy oni są o was zazdrośni? lubicie to czy raczej was to wkurza? i jak z tym walczycie? |
Zazdrość w granicach rozsądku. _________________ http://best-bhp.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
|
Bazyli bywalec
|
Wysłany: Czw 12 Kwi 2018, 19:59 Temat postu: |
|
|
Nie miłości bez zazdrości. |
|