|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
magdaberbec maniak
|
Wysłany: Pon 7 Kwi 2008, 17:50 Temat postu: |
|
|
jakbym umiała to bym wkleiła zdjęcie mojego pierścioneczka, ale na razie nie umiem... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
dianicho maniak
|
Wysłany: Pon 7 Kwi 2008, 20:57 Temat postu: |
|
|
ja też nie umiem, ale i nie mam zdjęcia mojego pierscioneczka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
MissIndependent moderator
|
Wysłany: Pon 7 Kwi 2008, 21:38 Temat postu: |
|
|
ja przyznam szczerze... gdybym się teraz zaręczała to być może wybrałabym inny pierścionek. mój jest naprawdę śliczny, ale... zobaczyłam taki cudny ostatnio, też w aparcie i....
teraz wybrałabym ten: albo ten:
a oto mój pierścionek (tylko, że ten jest z białego złota, a ja mam z żółtego): _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
beata kandydat
|
Wysłany: Wto 8 Kwi 2008, 7:50 Temat postu: |
|
|
u nas to już dawno zmierzyliśmy mi palec wyszło że mam rozmiar 11 i mój Krzyś nie wiem kiedy go kupił wybrał sam i rozmiar miał być 11 ale jak go założyłam to okazał się rozmiar za duży jak go zmierzyliśmy okazało się że to jednak rozmiar 12 nosze go na palcu u drugiej ręki (tam gdzie powinna być obrączka) nie chciałam z brylantem a jednak dostałam z brylantem jest to pierscionek łączony białe złoto z żółtym.
dodam że bardzo mi się podoba wybór mojego ukochanego _________________ a
|
|
Powrót do góry |
|
|
magdaberbec maniak
|
Wysłany: Wto 8 Kwi 2008, 15:37 Temat postu: |
|
|
Miss, ten który dostałaś jest najładniejszy z tych trzech _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Wto 8 Kwi 2008, 20:29 Temat postu: |
|
|
magdaberbec napisał: | Miss, ten który dostałaś jest najładniejszy z tych trzech |
dzięki też uważam, że jest śliczny tylko szkoda, że nie jest z białego złota, uważam że jest ładniejsze xD teraz zastanawiamy się nad obrączkami i nie możemy dojść do porozumienia w kwestii tego jak mają wyglądać _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
magdaberbec maniak
|
Wysłany: Wto 8 Kwi 2008, 21:23 Temat postu: |
|
|
my byliśmy zgodni: białe złoto. taki mam pierścionek zaręczynowy i takie będziemy mieć obrączki _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Wto 8 Kwi 2008, 21:34 Temat postu: |
|
|
aż zazdroszczę wam tej zgodności xD my się ciągle musimy uczyć zawierania kompromisów _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
dianicho maniak
|
Wysłany: Wto 8 Kwi 2008, 23:26 Temat postu: |
|
|
my tez tak mielismy ale w innych kwestiach, jesli chodzi o slub to zgadzamy sie, mamy podobne wyobrazenia..
ja swoj pierscionek mam z zoltego zlota i bardzo mi sie podoba, chociaz nie jest gladki tylko jakby nadmuchany orzez co w palec sie nieraz wpija jak paluchy spuchna.. ale to moj jedyny
a obraczki - mamy sliczne i nie wiem czy jak juz bede miala obraczke czy bede nosila pierscionek zareczynowy.. bo ma nieregularny ksztalt i na obraczke nie naloze. obraczka jest z cyrkonijka.. a i pierscionek przez swoje "nadmuchanie" kaleczy.. ale to zobaczymy.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
beata kandydat
|
Wysłany: Sro 9 Kwi 2008, 6:45 Temat postu: |
|
|
my co do obrączki to się na razie nie możemy zgodzic Krzyśkowi podobało się takie coś kanciastego że myślałam że go uduszę, pokazałam mu okolo 25 obrączek które mi się podobają a jemu nie podobała się żadna z nich staliśmy w tym sklepie chyba z 15 minut i w końcu wyszłam i przeprosiłam sprzedawce po czym 100 m dalej Krzysiek do mnie kochanie wybierzesz jaką będziesz chciała (no oczywiście nie mógł mi tego powiedzieć jak tam byliśmy) _________________ a
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|