|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Lady Aga bywalec
|
Wysłany: Wto 31 Lip 2012, 6:17 Temat postu: Pierwsze spotkanie- brałyście Go pod uwagę jako męża? |
|
|
Jak było z wami?Czy podczas pierwszego spotkania z obecnym narzeczonym/mężem w ogóle przyszło wam do głowy,że spędzicie razem całe życie, czy taka myśl przyszła dużo później?
Ja zupełnie się tego nie spodziewałam, gdy się poznalismy miałam zaledwie 16 lat a On 21. Wtedy uważałam, że jest dla mnie za stary, serce mocniej mi nie zabiło na jego widok, potem stał się po prostu moim kumplem. Natomiast on od razu się we mnie zakochał, chociaż wyznał mi to dopiero po wielu wielu latach. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Vania uzależniony
|
Wysłany: Wto 31 Lip 2012, 6:57 Temat postu: |
|
|
Podczas pierwszego? Nie, no raczej nikt nie mysli na pierwszej randce o tym, ze chlopak przede mna stojacy moglby byc moim mezem Przynajmniej mnie takie mysli nie nachodziły |
|
Powrót do góry |
|
|
ewelajn moderator
Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Wto 31 Lip 2012, 7:35 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie nie Dotej pory jestem zaskoczona,że to On będzie moim mężem Nie mogę się nadziwić
Jego odpowiedź była by chyba inna od mojej _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
gosia86 gaduła
|
Wysłany: Wto 31 Lip 2012, 7:50 Temat postu: |
|
|
Zapewniam, że są osoby które tak myślą
Moje pierwsze spotkanie z obecnym narzeczonym miało miejsce po ok 2 miesięcznej korespondencji. Gdy go pierwszy raz zobaczyłam w głowie pojawiła się myśl "to ten"! I gdyby mi się wtedy oświadczył to bym się zgodziła . Ale ta znajomość od początku była powiedzmy "niestandardowa" _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kasztanowa guru
|
Wysłany: Wto 31 Lip 2012, 20:52 Temat postu: |
|
|
Może Wam to się wyda naiwne, ale ja praktycznie od początku miałam takie myśli, że to właśnie TO _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
NutkaMisio maniak
|
Wysłany: Wto 31 Lip 2012, 20:56 Temat postu: |
|
|
oj ja też o tym nie pomyślałam nasze poznanie było przypadkowe a w dodatku ja wtedy byłam zainteresowana kim innym _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
annna guru
|
Wysłany: Wto 31 Lip 2012, 21:05 Temat postu: |
|
|
Jejku, to zabrzmi mało "profesjonalnie" jak na forum ślubne, ale ja poznałam swojego M. będąc w 2 kl. gimnazjum, a że on jest młodszy dwa lata, to był w 6 kl. podstawówki i był o głowę niższy Ale graliśmy w chińczyka i on oddał mi swoje pole, to było słodkie DO tej pory się z tego śmiejemy Później się długi czas nie widzieliśmy, każdy miał swoje życie i swoje miłostki, a jak się spotkaliśmy znowu, to też nie myślałam, że to ten Byłam młoda i gupia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
annn maniak
Dołączył: 07 Sty 2012 Posty: 1883 Skąd: zawsze tam gdzie Ty :)
|
Wysłany: Wto 31 Lip 2012, 21:13 Temat postu: |
|
|
Oj, ja to w ogóle nie brałam pod uwagę że to ten jedyny ja miałam 17lat, on 23, także był trochę "stary" tak sobie myślałam wtedy zaś on twierdzi do dziś że jak mnie pierwszy raz zobaczył od razu wiedział że będę jego żoną no cóż kto by pomyślał.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
annna guru
|
Wysłany: Wto 31 Lip 2012, 21:15 Temat postu: |
|
|
annn mój też tak twierdzi! Faceci Tyle, że ja swojemu średnio wierzę _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dzwoneczek maniak
|
Wysłany: Wto 31 Lip 2012, 21:23 Temat postu: |
|
|
Też na samym początku nie przyszło mi to do głowy. Raczej byłam nastawiona na max. parę miesięcy. Wtedy dopiero co skończyłam 18 lat _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|