|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
żaba uzależniony
|
Wysłany: Pią 29 Cze 2012, 18:43 Temat postu: |
|
|
Okropność! To jest niesmaczne. Że ludzie takie zabawy jeszcze organizują to jest szok. I to jeszcze czasami zespół wrzuca w celach reklamowych na you tube takie filmiki. Żenada. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
ewelajn moderator
Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Pią 29 Cze 2012, 20:47 Temat postu: |
|
|
jakbym została gwiazdą yt w takim weselnym filmiku to ....
ale zabawa z balonem jeszcze gorsza, przebijanie balonu od tyłu ? jak orgia porgia :shock:dziwne, że za cyce nie łapią od razu, z tym że publika szaleje chyba im się podoba _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Pralinka guru
|
Wysłany: Pią 29 Cze 2012, 20:49 Temat postu: |
|
|
Nawet nie oglądam tych filmików. Boję się _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
|
|
Powrót do góry |
|
|
limone guru
|
Wysłany: Sob 30 Cze 2012, 6:41 Temat postu: |
|
|
Pralinka napisał: | Nawet nie oglądam tych filmików. Boję się |
Przez Twój post, ja obejrzałam...
Ojej... Masakra
Bardzo niesmaczne zabawy!
Na weselu u kogoś z mojej rodziny, pan młody miał do pasa przywiązany jakiś sznurek, na końcu niego wisiał przywiązany banan i musiał bananem trafić do słoika _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
lauraire guru
|
Wysłany: Sob 30 Cze 2012, 10:28 Temat postu: |
|
|
karolipio napisał: | Na weselu u kogoś z mojej rodziny, pan młody miał do pasa przywiązany jakiś sznurek, na końcu niego wisiał przywiązany banan i musiał bananem trafić do słoika |
I pewnie kierowała go Pani Młoda, a wodzirej podsumował to" "I tak będzie wyglądała noc poślubna " bezsens |
|
Powrót do góry |
|
|
Tęczówka maniak
|
Wysłany: Czw 19 Lip 2012, 9:46 Temat postu: |
|
|
też jestem zniesmaczona, w życiu bym czegoś takiego nie zapodała jako "zabawa" nigdzie!! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
ashtaka kandydat
|
Wysłany: Czw 19 Lip 2012, 10:43 Temat postu: |
|
|
Ja raz musiałam skakać na kolanach chrzestnego Pana Młodego, żeby pęknąć balon... Dobrze, że facet był w porządku i chyba też mu nie do końca to pasowało, bo chyba mi nieco pomógł w przebiciu tego balonu, więc na jednym podskoku się skończyło, ale do tej pory wspominam to jako żenadę... |
|
Powrót do góry |
|
|
koteczek2211 moderator
|
Wysłany: Czw 19 Lip 2012, 12:27 Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy dokładnie pasuje do tego tematu, ale lepszego nie znalazłam
Oglądałam film z wesela jakiś znajomych Połówka i tam były przyśpiewki. Nic do nich nie mam, ale te były akurat chamskie. Np. chwaliłeś się młody, że jesteś prawiczek, a ty przeleciałeś już 30 piczek (przepraszam za wyrażenia ) No mina młodej bezcenna _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Vampi gaduła
Dołączył: 15 Cze 2012 Posty: 309 Skąd: Już niedługo Modlnica :)
|
Wysłany: Czw 19 Lip 2012, 12:50 Temat postu: |
|
|
koteczek2211 napisał: | Nie wiem czy dokładnie pasuje do tego tematu, ale lepszego nie znalazłam
Oglądałam film z wesela jakiś znajomych Połówka i tam były przyśpiewki. Nic do nich nie mam, ale te były akurat chamskie. Np. chwaliłeś się młody, że jesteś prawiczek, a ty przeleciałeś już 30 piczek (przepraszam za wyrażenia ) No mina młodej bezcenna |
Chyba bym ich wywaliła z wesela _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
koteczek2211 moderator
|
Wysłany: Czw 19 Lip 2012, 13:16 Temat postu: |
|
|
Jak oglądałam to razem z Miśkiem zrobiliśmy dokładnie takie miny: . _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|