|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
miki005 bywalec

|
Posted: Wed 20 Jun 2012, 7:19 Post subject: |
|
|
| nheledore wrote: | miki chodzi pewnie o takie coś:
Też takich nie lubię  |
Dokładnie, nie cierpie tych " wieńcy"  |
|
| Back to top |
|
 |
miki005 bywalec

|
|
| Back to top |
|
 |
Betka maniak

|
Posted: Wed 20 Jun 2012, 8:56 Post subject: |
|
|
miki, mi też się takie podłużne kompozycje nie podobają. My będziemy mieć trzy niskie bukiety (takie jak na pozostałych stołach), a pomiędzy nimi białe świece.
Coś takiego
 |
|
| Back to top |
|
 |
Marga guru

|
Posted: Wed 20 Jun 2012, 13:18 Post subject: |
|
|
My mieliśmy kompozycje z bukietów i pływających świec, w szerokich szklanych wazonach. _________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Pralinka guru

|
Posted: Wed 27 Jun 2012, 13:57 Post subject: |
|
|
Dziewczyny ratujcie! Mam konflikt florystka- sala. Przekopuję internet w poszukiwaniu bukietów z róż najlepiej białych ale niekoniecznie ( chodzi o sam zamysł) na stół w wysokich wazonach lub średnich. Najważniejsze żeby nie zajmowały dużo miejsca na stole. Chyba muszę wyłożyć jeszcze 200 zł dla florystki na zrobienie dekoracji stołu, bo na sali powiedzieli jej, że oni 4 bukiety na stoły robią za 50 zł , to chyba po 3 róże w wazonie. Poza tym podobno nie wiedzą czy mają wazony Jestem tak wkurzona. Muszę czekać na maila od sali i zastanawiam się co robić? _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
 |
|
| Back to top |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

Joined: 01 Dec 2011 Posts: 12149 Location: Ze Stumilowego lasu :)
|
Posted: Wed 27 Jun 2012, 14:16 Post subject: |
|
|
Pralinko duże bukiety czy małe? _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
MagdalenkaS guru

|
Posted: Wed 27 Jun 2012, 14:23 Post subject: |
|
|
Może coś takiego?
Albo może też takie kule z róż osadzone na wierzchu wazonów? |
|
| Back to top |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

Joined: 01 Dec 2011 Posts: 12149 Location: Ze Stumilowego lasu :)
|
Posted: Wed 27 Jun 2012, 14:37 Post subject: |
|
|
coś innego:
tu jako przystrojenie Kościoła, ale sam bukiet jest spoko:
te są fajne, tylko żeby nie ucinać ich tak krótko, to nadawałyby się do wazonów wysokich...
i coś na mojej sali
|
 |
Vampi gaduła

Joined: 15 Jun 2012 Posts: 309 Location: Już niedługo Modlnica :)
|
Posted: Wed 27 Jun 2012, 14:44 Post subject: |
|
|
Jeśli nie mają wazonów zawsze można coś wykombinować na gąbce florystycznej lub w zwykłych kieliszkach lub szklankach, a zawsze to ciekawiej wygląda Zastanów się co dokładnie byś chciała, bez nerwów
|
 |
Pralinka guru

|
Posted: Wed 27 Jun 2012, 14:52 Post subject: |
|
|
Teraz myślę o czymś w nie za wysokich wazonach. Takiej wielkości bukiet, tylko z samych białych róż
To muszą być wąskie wazony żeby nie zajmowały dużo miejsca na stole.
Ruda, Ty to mnie rozumiesz. Dwie ostatnie foty to chyba coś takiego co szukam. _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce