Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gaja_85 guru

|
Wysłany: Sro 6 Cze 2012, 6:01 Temat postu: |
|
|
ja już sama nie wiem co gorsze - czy ważyć trochę za dużo czy trochę za mało. Moja normalna waga przy wzroście 1.72 była 51-52kg więc jeszcze w miarę, ale teraz spadła do 48kg i to nie wygląda już fajnie. Domyślam się, że to z powodu nerwów (chyba podświadomych, bo jeszcze nie przeżywam), bo zawsze tak reagowałam na stres. Chciałabym te 3-4kg przytyć jeszcze w ciągu 2tygodni. Macie jakiś pomysł? Dodam, że każdego dnia do kawy jem batona, więc słodkości sobie nie jestem w stanie odmówić. _________________
   |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Sro 6 Cze 2012, 6:08 Temat postu: |
|
|
gaja_85, a po co masz sobie odmawiać słodyczy, skoro chcesz przytyć ? A fast foody lubisz? Pizza, kebab, zapiekanki, hamburgery? Z bardziej kalorycznych potraw, to może ser prażony? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
arsandra moderator

|
Wysłany: Sro 6 Cze 2012, 7:22 Temat postu: |
|
|
Nie myślcie, że ja zapomniałam o diecie;) cały czas staram się trzymać, choć z braku czasu zdarzyło mi się zgrzeszyć, ale po weselu wracam do zupełnej podstawy...schudłam prawie 9kg (-8,7 obecnie, a wczoraj rano nawet -9,3 było) Zatem jeszcze troszkę brakuje:) mam już kartę multisport, więc będę chodzić na różne zajęcia, póki co wczoraj i przedwczoraj byłam na basenie i pływałam - jestem zaskoczona, że żadnych zakwasów ani zmęczenia:) Dobrze, że idą wakacje i będę mieć sporo czasu, żeby o siebie zadbać i się pomęczyć troszkę _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Sro 6 Cze 2012, 7:26 Temat postu: |
|
|
Też po ślubie zapisuję się na basen. To jednak sama przyjemność
Ale trzeba konsekwentnie ciągnąć swój wybór- zaraz lecę na siłownię na godzinkę.
Arsandra, ile czasu chudłaś te 9kg? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
arsandra moderator

|
Wysłany: Sro 6 Cze 2012, 7:38 Temat postu: |
|
|
Dietę zaczęłam 2. kwietnia. Miałam przerwę ok. tygodnia podczas majówki (wyjazd); oraz jeden weekend (wieczór panieński i chrzciny). Tak to dosłownie kilka "grzeszków", np. jedno piwo, jeden hotdog, kilka truskawek, ale słodyczy nie jadam i tego się trzymam najbardziej.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Sro 6 Cze 2012, 7:44 Temat postu: |
|
|
Jejku, tempo masz zabójcze Przystopuj, żeby te kg nie wróciły
Daj sobie 2-3 tygodnie na ugruntowanie tej wagi. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
arsandra moderator

|
Wysłany: Sro 6 Cze 2012, 8:06 Temat postu: |
|
|
Spokojnie, utrzymuje się wszystko;)
Utrwalanie wagi zacznie się, aż zgubię wszystko to, co chcę wtedy kolejna faza;) Jeszcze ok. 3-4kg  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Elmuszka moderator

|
Wysłany: Sro 6 Cze 2012, 8:18 Temat postu: |
|
|
Arsandra, szalejesz. Jestem pełna podziwu dla Ciebie.
Niestety, ja chyba nie chudnę- wagowo. Co prawda przed-ostatnio ważyłam się na fajnej wadze na siłowni i było 61, a teraz u teściów na starej wadze mechanicznej i też było 61 Tyle, że chyba ciut ciut schudłam w udach przez masaże bańką  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Sro 6 Cze 2012, 8:34 Temat postu: |
|
|
Elmuszka napisał: | Tyle, że chyba ciut ciut schudłam w udach przez masaże bańką  |
moje marzenie schudnąć w udach ... dzwonie dziś chyba ponownie to tej pani od masażu bańką, może w końcu się zbiorę w sobie _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Elmuszka moderator

|
Wysłany: Sro 6 Cze 2012, 8:43 Temat postu: |
|
|
Ewelajn, ja kupiłam sobie też bańki (25zł) i olejek do masażu w rossmanie i to co sama sięgam od czasu do czasu sama masuję |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|