|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Sandra88 guru

|
Wysłany: Nie 22 Kwi 2012, 23:28 Temat postu: |
|
|
no więc na początku następnego miesiąca zamawiam dla nas chustę i w końcu będę mogła bez problemu szybko wyskoczyć do sklepu a nie targać ten wózek |
|
| Powrót do góry |
|
 |
monika1 guru

|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 12:07 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny doradźcie, ile chusta powinna mieć elastanu? Znalazłam taką, która ma tylko 5%. Czy Wasze też tyle mają? Czy to wystarczy? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lusilla moderator

|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 15:56 Temat postu: |
|
|
u mnie 96 bawełna i 4 spandex. Więc to chyba normalne.
Monia, kupujesz nową czy byś nadal była zainteresowana moją? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
monika1 guru

|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 21:58 Temat postu: |
|
|
Wiesz Lusi znalazłam na allegro w dobrej cenie (59zł). Tylko nie wiem czy to nie będzie też marna jakość? Chciałabym już kupić wszystko w tym miesiącu.  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sandra88 guru

|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 22:37 Temat postu: |
|
|
| ja też oglądałam na allegro chusty w takiej cenie, ale jednak stwierdziłam że wolę zapłacić trochę więcej bo jednak będę nosić w tej chuście swoje maleństwo i nie chciałabym żeby coś się jej stało albo żeby po krótkim czasie z chusty zrobiła się szmata która do niczego nie będzie się nadawać |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Sro 25 Lip 2012, 14:10 Temat postu: |
|
|
| only_hope napisał: | | a ile macie w użyciu w domu takich wielorazówek |
Jak Docia się urodziła miałam 12 i to była bardzo na styk, prałam 3 razy w ciągu 2 dni, potem dokupiłam jeszcze 5 i było super a potem dokupiłam jeszcze 2 bo były śliczne
teraz używam na okrągło około 13 sztuk reszta leży (no chyba że pranie nie chce schnąć) i piorę raz dziennie
Jakbym miała polecać to bym poleciła te:
http://allegro.pl/pieluchy-pieluszki-wielorazowe-alva-dodatkowe-napy-i2485222391.html
tanie a jak dla mnie bardzo dobrze się sprawdzają. Przy noworodku mogą przepuszczać, ale jak się dziecku utyje to będzie super. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gosiula guru

|
Wysłany: Sro 25 Lip 2012, 15:29 Temat postu: |
|
|
| monika1 napisał: | Wiesz Lusi znalazłam na allegro w dobrej cenie (59zł). Tylko nie wiem czy to nie będzie też marna jakość? Chciałabym już kupić wszystko w tym miesiącu.  |
my mamy chustę za taką cene bo kpiłam żeby sprawdzić jak Kuba na nią zareaguje, jest wszystko ok, nic się z nią nie dzieje, nie naciągnęła się możesz śmiało kupować a po co przepłacać? _________________

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
blondyna142 guru

|
Wysłany: Sro 25 Lip 2012, 19:19 Temat postu: |
|
|
moja chusta też kosztowała mnie 60 zł kupiłam tak samo jak Gosia pisze - na próbe.
wsadziłam w nią nawet 4 latka
jest dobra faktycznie nic sie z nią nie dzieje.
ale sprawdziłam i teraz mogę polować na lepszą  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ellenai guru

|
Wysłany: Sro 25 Lip 2012, 21:21 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny, jeśli chodzi o te pieluchy wielorazowe - do nich się też wkłady dokupuje, tak? Rozumiem, że wkłady też są wielorazowe? Długo wytrzymują czy po kilku użyciach do kosza?
A rozmiar jest uniwersalny, tak? Dopasowuje się do pupska dzięki zatrzaskom?
Pytam bo się zainteresowałam i kalkulacje na szybko pokazały, że można majątek zaoszczędzić  _________________ It's hard to dance with a devil on your back
so shake him off.

Ostatnio zmieniony przez Ellenai dnia Sro 25 Lip 2012, 21:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
florzak guru

|
Wysłany: Sro 25 Lip 2012, 21:26 Temat postu: |
|
|
Ten wkład jest bawełniany, mikrofibrowy, bambusowy, konopowy... jak dobrze pierzesz to wytrzyma cały okres pieluchowania, po kilku praniach wręcz zwiększa swoją chłonnośc. _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|