|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Pon 14 Maj 2012, 20:53 Temat postu: |
|
|
| annna napisał: | a ja tam lubię sobie pobeczeć czasem  |
Ja tam wolę w domu  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewaluna uzależniony

|
Wysłany: Czw 17 Maj 2012, 8:07 Temat postu: |
|
|
Aj aj aj a ja nie mogę się doczekać Mrocznych Cieni Burtona  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Carla guru

|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 21:22 Temat postu: |
|
|
Nie wiedziałam w jakim wątku napisać
Ostatnio natrafiłam na fajną promocję, na stronie http://www.bezgranicznie.pl/promocja/3 można pobrać kody na bilety do Multikina za 10zł od poniedz. do czw.
Żeby nie było - nie mam nic wspólnego ani z DPD ani z Multikinem. Tylko chciałam się podzielić wiedzą o promocji, bo mało osób o tym wie
My od dawna do kina chodzimy tylko na środy w Orange, a teraz można korzystać z tanich biletów też w inne dni niż środa. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Pon 28 Maj 2012, 6:11 Temat postu: |
|
|
gorąco polecam
Musimy porozmawiać o kevinie
bardzo dobry film o trudnym temacie  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewaluna uzależniony

|
Wysłany: Wto 29 Maj 2012, 8:02 Temat postu: |
|
|
| ewaluna napisał: | Aj aj aj a ja nie mogę się doczekać Mrocznych Cieni Burtona  |
Ok,jestem po.
Cóż,jestem lekko skonsternowana.Z jednej strony bezgranicznie ufam Burtonowi i kocham za wszytskie nierzecziwiste ale jakże piękne światy,któe towrzy.Z drugiej strony, cenię również pomysłowość.Niestety,o ile Alicję kocham no to jest to ekranizacji klasyki literatury. Mroczne Cienie są troche jak kino familijne : dobro-zło,wartości rodzinne,pewne powielane schematy. Z drugiej strony,jeśli traktowąć to jako pastisz całej tej mody na wampiry....
W każdym razie,opowieść wciąga,jest dawka humoru,fantastyczni aktorzy. WSZYSYCY bez wyjątku.Świetne nakręcone,cudowne zdjęcia,fantastyczny klimat...film jest po "malarsku" piękny.
Piekna jest też Eva Green.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tęczówka maniak

|
Wysłany: Czw 31 Maj 2012, 8:55 Temat postu: |
|
|
| annna napisał: | Nad życie - POLECAM, POLECAM, POLECAM!
To ten film o Agacie Mróz. Na początku, gdy siedziałam w kinie, to myślałam sobie - "Spoko, dam radę! W końcu wiem, jak się skończy"... ale nie, nie dałam rady. Nie dało się nie płakać. Mimo tego, że uryczałam się jak bóbr polecam film całym sercem!
A Żebrowski boski...  |
Również mogę polecić... Bardzo życiowy film. Potrafi sprowadzić na ziemię.. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewaluna uzależniony

|
Wysłany: Czw 7 Cze 2012, 9:09 Temat postu: |
|
|
Coś ostatnio nasi filmowcy nie grzeszą pomysłami,najpierw film o Salecie , teraz Mróz. Swoją drogą,dzielny mąż ,że zmierzył się z tym tematem i sam zagrał epizod.
A Żebrowski?Niewykorzystany talent naszego kina,stokroć bardziej męski i przystojny aniżeli całą reszta grywająca amantów. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tęczówka maniak

|
Wysłany: Czw 7 Cze 2012, 10:42 Temat postu: |
|
|
Który to jej mąż
Żebrowski - oj tak tak taakkk ... _________________
 |