|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ruda_wiewiórka moderator

Dołączył: 01 Gru 2011 Posty: 12149 Skąd: Ze Stumilowego lasu :)
|
Wysłany: Wto 21 Lut 2012, 9:32 Temat postu: |
|
|
| ewelajn napisał: | | ruda_wiewiórka napisał: | | Kasztanowa napisał: | | ruda_wiewiórka napisał: | | Mój: kolor włosów + wiewiórka |
To u mnie podobnie, ale tylko kolor włosów co prawda farbowany, ale od paru ładnych lat i utożsamiam się z nim mocno, taki "charakterny"  |
Mój P. Stwierdził że w końcu kolor odpowiada charakterowi a jak wiadomo: rude to wredne więc teraz często sobie tłumaczy moje zachowania głupol jeden  |
ja kiedys bylam ruda i moj przyszły małż do dzis to wspomina, i pyta czy tak na pare dni nie moge byc znowu ruda
jakies fantazje ma  |
no proszę kup perukę przekonasz się  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kat kandydat

|
Wysłany: Sob 19 Maj 2012, 14:01 Temat postu: |
|
|
Bo krótkie i łatwo zapamiętać  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cinnamonnek maniak

|
Wysłany: Sob 19 Maj 2012, 14:07 Temat postu: |
|
|
Cinnamonnek - od cynamonu który nie tylko bardzo lubię, ale także kiedyś namiętnie używałam szamponu cynamonowego. Swego czasu miałam ciemniejsze pasemka na moich naturalnych, rudych włosach i wtedy D stwierdził, że nie tylko moje włosy pachną jak muffin cynamonowy, ale i mają takie pasemka no i zostało. _________________ Ciekawość zabiła kota, satysfakcja przywiodła go z powrotem.
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Sob 19 Maj 2012, 14:13 Temat postu: |
|
|
Słodka historia W ogóle, żeby trafić na wolny nick przy takiej liczbie zarejestrowanych użytkowników, to trzeba mieć szczęście  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cinnamonnek maniak

|
Wysłany: Sob 19 Maj 2012, 14:17 Temat postu: |
|
|
Kasztanowa - mój D to kucharz on ma zawsze jakieś jedzeniowe skojarzenia
Nawet jak niucha perfumy to jest :
- "ooo wata cukrowa" - Angel
- "ooo lody z owoców leśnych " - Britney midnight fantasy
- " ooo ciasteczka z miodem!" - Beyonce
Najlepiej było jak kupiłam kosmetyki o zapachu śmietanki i truskawek (krem do ciała i peeling ) to tylko chodził za mną i niuchał a szampon cynamonowy to tak jak mówiłam - muffin cynamonowy z toffi  _________________ Ciekawość zabiła kota, satysfakcja przywiodła go z powrotem.
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KathyLaPoz maniak

|
Wysłany: Nie 20 Maj 2012, 12:30 Temat postu: |
|
|
Kathy - od imienia LaPoz - jeździłam palcem po mapie i dojechałam do stolicy Peru La Paz. Tylko, że La Paz jest takie rozlazłe, to zmieniłam na LaPoz - na takie bardziej w dzióbek Niektórzy mówią: to co? Ty z Poznania jesteś? Jak zaprzeczam, to stwierdzają, że powinno być LaSzczec... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 17:50 Temat postu: |
|
|
Kathy, ja też przez jakiś czas myślałam, że z Poznania jesteś  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KathyLaPoz maniak

|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 17:53 Temat postu: |
|
|
Kasztanowa Tworząc ten nick w ogóle nie zdawałam sobie z tego sprawy  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lamorela guru

|
Wysłany: Sro 11 Lip 2012, 10:35 Temat postu: |
|
|
A u mnie bo lubie morele, a morela na 99,9% forum jest zajete, wiec dodalam la. Bylaby Tusia, ale stwierdzilam, ze Tusia jestem tylko dla R. (i mojej siostry ciotecznej lat 5 bo sama to wymyslila, kiedy uslyszlala, ze ktos wola do mnie Martusia nienawidze tego zdrobnienia, a Tusia brzmi dobrze.) _________________

http://kosmetyczka-lamoreli.blogspot.com |
|
| Powrót do góry |
|
 |
delikatna0 guru

|
Wysłany: Sro 11 Lip 2012, 12:21 Temat postu: |
|
|
ja to jestem delikatna ponieważ milion świetlnych lat temu nazwał mnie tak kolega w podstawówce. To było zalążkiem do tego, żeby założyć maila o nazwie "delikatna0". maila już dawno nie mam, a nick na różne fora pozostał _________________ "Śmiało, bądźmy delikatni!"
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|