|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ruda_wiewiórka moderator

Dołączył: 01 Gru 2011 Posty: 12149 Skąd: Ze Stumilowego lasu :)
|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 9:23 Temat postu: |
|
|
| Kasztanowa napisał: | | ruda_wiewiórka napisał: | | Kasztanowa czemu nie do każdej? |
Do bardziej eleganckich albo ozdobnych butelek nie będzie coś takiego raczej pasowało  |
no to tak
wiadomo, trzeba dopasować dekorację do danej rzeczy  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MiaLou_eu kandydat

|
Wysłany: Wto 29 Maj 2012, 11:28 Temat postu: |
|
|
| Wg mnie najlepsze są zawieszki,praktyczne i eleganckie bo w końcu jedno nie wyklucza drugiego. Kilka z tych wrzuconych przez Was świetnie się prezentuje. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ajara86 kandydat

|
Wysłany: Wto 12 Cze 2012, 12:17 Temat postu: |
|
|
Ja robiłam własnoręcznie zawieszki jak na zdjęciu poniżej. Są bardzo proste i skromne ale za to nawet bardzo ładnie i estetycznie mi wyszły
Zastanawiam się tylko czy mi się na nich tekst nie rozmaże jak włożymy butelki wódki już w restauracji do lodówki czy tam jakiej innej chłodziarki, by schłodzić alkohol.
Kelnerzy raczej nie będą się bawić w doklejanie zawieszek (zrobiłam tak, że jest możliwość ich doklejenia delikatnie taśmą dwustronną do butelki, by nie przeszkadzały przy nalewaniu)
Co zrobić naklejać przed włożeniem do lodówki czy na butelkę z "rosą"
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Sro 13 Cze 2012, 19:16 Temat postu: |
|
|
Ajara86, ja bym tego nie naklejała na butelkę, spokojnie wystarczy jak będzie zawieszone Przed weselem na schłodzone butelki bym nałożyła, żeby z jednej strony nie było za długo w wilgoci, a z drugiej żeby nie trzeba było przy roznoszeniu na stoły specjalnie zakładać  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bottlabel początkujący

|
Wysłany: Sob 30 Cze 2012, 21:07 Temat postu: bottlabel | etykiety na butelki |
|
|
Z wielką przyjemnością pragniemy ogłosić użytkownikom forum, że otworzyliśmyreklama usunięta przez moderatora Pierwszy w Polsce serwis oferujący personalizowane, samoprzylepne, profesjonalnie przygotowane etykiety na butelki. Zbliża się wydarzenie na które potrzebujesz oryginalnego prezentu? U nas znajdziesz etykiety na piwo, wino, wesele, urodziny, rocznicę i wiele innych okazji.
Wystarczy tylko wybrać wzór, wpisać własny tekst lub dodać zdjęcie i zamówić, a Twoje butelki nabiorą nowego blasku i charakteru.
Zajrzyj nareklama usunięta przez moderatorai sprwadź jakie to proste! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
basia.z bywalec

|
Wysłany: Pon 2 Lip 2012, 8:20 Temat postu: |
|
|
My kupiliśmy kotyliony na butelki z wódką i winem takie jak dla gości i świadków pod kolor sali będzie bardzo ładnie to wyglądało. Polecam _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
annn maniak

Dołączył: 07 Sty 2012 Posty: 1883 Skąd: zawsze tam gdzie Ty :)
|
Wysłany: Pon 23 Lip 2012, 19:34 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny, mamy mały problem, otóż mamy etykiety na wódkę jednak po przyklejeniu na butelkę, po bokach odklejają nam się one od butelek, próbowałam je podklejać na taśmę dwustronną, różne kleje i nic nie pomaga, nie wiem co z nimi zrobić, i czy da się to uratować, czy pozostaje mi tylko zakup nowych lub zrobić po prostu zawieszki..  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kithy maniak

|
Wysłany: Pon 23 Lip 2012, 22:28 Temat postu: |
|
|
vikol przyklei wszystko  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
annn maniak

Dołączył: 07 Sty 2012 Posty: 1883 Skąd: zawsze tam gdzie Ty :)
|
Wysłany: Wto 24 Lip 2012, 11:22 Temat postu: |
|
|
Tylko że vikol nie chce na początku złapać jak jest jeszcze mokry, i się odkleja.. też próbowałam.. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cinnamonnek maniak

|
Wysłany: Wto 24 Lip 2012, 11:54 Temat postu: |
|
|
U nas były naklejki na wódkę i bardzo dobrze się sprawdziły mieliśmy kilka sztuk wódki weselnej z przywieszkami i powiem szczerze, że te zawieszki się pourywały, pospadały i pogubiły się
Naklejki drukowaliśmy sami. _________________ Ciekawość zabiła kota, satysfakcja przywiodła go z powrotem.
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|