Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Doradzcie wstażki na wodke czy zawieszki
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 38, 39, 40  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Menu weselne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ruda_wiewiórka
moderator
moderator

PostWysłany: Pon 21 Maj 2012, 9:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kasztanowa napisał:
ruda_wiewiórka napisał:
Kasztanowa czemu nie do każdej?

Do bardziej eleganckich albo ozdobnych butelek nie będzie coś takiego raczej pasowało uśmiech

no to tak uśmiech

wiadomo, trzeba dopasować dekorację do danej rzeczy uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
MiaLou_eu
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 29 Maj 2012, 11:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wg mnie najlepsze są zawieszki,praktyczne i eleganckie bo w końcu jedno nie wyklucza drugiego. Kilka z tych wrzuconych przez Was świetnie się prezentuje.
Powrót do góry
Ajara86
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 12 Cze 2012, 12:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja robiłam własnoręcznie zawieszki jak na zdjęciu poniżej. Są bardzo proste i skromne ale za to nawet bardzo ładnie i estetycznie mi wyszły język
Zastanawiam się tylko czy mi się na nich tekst nie rozmaże jak włożymy butelki wódki już w restauracji do lodówki czy tam jakiej innej chłodziarki, by schłodzić alkohol.
Kelnerzy raczej nie będą się bawić w doklejanie zawieszek (zrobiłam tak, że jest możliwość ich doklejenia delikatnie taśmą dwustronną do butelki, by nie przeszkadzały przy nalewaniu)pytajnik
Co zrobićpytajnik naklejać przed włożeniem do lodówki czy na butelkę z "rosą"pytajnik

Powrót do góry
Kasztanowa
guru
guru

PostWysłany: Sro 13 Cze 2012, 19:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ajara86, ja bym tego nie naklejała na butelkę, spokojnie wystarczy jak będzie zawieszone uśmiech Przed weselem na schłodzone butelki bym nałożyła, żeby z jednej strony nie było za długo w wilgoci, a z drugiej żeby nie trzeba było przy roznoszeniu na stoły specjalnie zakładać uśmiech
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sob 30 Cze 2012, 21:07    Temat postu: bottlabel | etykiety na butelki Odpowiedz z cytatem

Z wielką przyjemnością pragniemy ogłosić użytkownikom forum, że otworzyliśmyreklama usunięta przez moderatora Pierwszy w Polsce serwis oferujący personalizowane, samoprzylepne, profesjonalnie przygotowane etykiety na butelki. Zbliża się wydarzenie na które potrzebujesz oryginalnego prezentu? U nas znajdziesz etykiety na piwo, wino, wesele, urodziny, rocznicę i wiele innych okazji.

Wystarczy tylko wybrać wzór, wpisać własny tekst lub dodać zdjęcie i zamówić, a Twoje butelki nabiorą nowego blasku i charakteru.
Zajrzyj nareklama usunięta przez moderatorai sprwadź jakie to proste!
Powrót do góry
basia.z
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 2 Lip 2012, 8:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My kupiliśmy kotyliony na butelki z wódką i winem takie jak dla gości i świadków pod kolor sali będzie bardzo ładnie to wyglądało. Polecam

Powrót do góry
annn
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 23 Lip 2012, 19:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny, mamy mały problem, otóż mamy etykiety na wódkę jednak po przyklejeniu na butelkę, po bokach odklejają nam się one od butelek, próbowałam je podklejać na taśmę dwustronną, różne kleje i nic nie pomaga, nie wiem co z nimi zrobić, i czy da się to uratować, czy pozostaje mi tylko zakup nowych lub zrobić po prostu zawieszki.. smutny

Powrót do góry
Kithy
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 23 Lip 2012, 22:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

vikol przyklei wszystko Very Happy
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 24 Lip 2012, 11:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tylko że vikol nie chce na początku złapać jak jest jeszcze mokry, i się odkleja.. też próbowałam..

Powrót do góry
Cinnamonnek
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 24 Lip 2012, 11:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U nas były naklejki na wódkę i bardzo dobrze się sprawdziły uśmiech mieliśmy kilka sztuk wódki weselnej z przywieszkami i powiem szczerze, że te zawieszki się pourywały, pospadały i pogubiły się uśmiech

Naklejki drukowaliśmy sami.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Menu weselne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 26 z 40

Skocz do: