|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Freya gaduła

|
Wysłany: Pon 14 Maj 2012, 14:25 Temat postu: |
|
|
Ja ojca nie mam (nie żyje 11 lat) więc podziękowania będą tylko dla mamy i rodziców narzeczonego. Ze względu na to, że moja mama strasznie nie lubi bibelotów do stawiania na meblach, koszy ze słodyczami itd wymyśliłam, że na weselu damy im kwiaty oraz takie podziękowania:
a jak już dostaniemy zdjęcia od fotografa to zapakujemy je w ładne ramki i podarujemy rodzicom. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aska00704 gaduła

|
Wysłany: Pon 14 Maj 2012, 16:09 Temat postu: |
|
|
A ja wymyśliłam, że podziękujemy rodzicom za trud w wychowaniu i pomoc w organizacji wesela itp... Zacznie grać jakaś piosenka - narazie jeszcze nie wiem jaka i nie mam niestety pomysłu wtedy podejdziemy z koszami upominkowymi i kwiatami. Bez tańczenia w kółku itp.
A i jeszcze chciałabym podziękować moim dziadkom bo też mieli duży wkład w organizacje wesela. Ale nie wiem jak to zrobić bo szczerze powiedziawszy chce podziękować tylko moim dziadkom bo dziadkowie mojego K nic się nie przyłożyli (i nie chodzi tu o finanse tylko o to że wogóle zero zainteresowania z ich strony, pewnie będą tylko narzekać jeszcze o ile wogóle się pojawią, bo są skłóceni z mamą K). No i nie wiem jak to zrobić żeby się nie poobrażali całkowicie :/ _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Pon 14 Maj 2012, 18:11 Temat postu: |
|
|
aska00704, głupio tak wybiórczo dziękować... Ja bym poprosiła wszystkich dziadków na środek i żeby orkiestra zaintonowała "sto lat", bez jakichś specjalnych podziękowań, najwyżej tyle, że dzięki tym osobom możemy być tu i teraz
Tym, którzy nie byli zaangażowani, będzie to raczej obojętne, tym zaangażowanym będzie miło, a nikt się nie obrazi i nie będzie dziwnych sytuacji  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aska00704 gaduła

|
Wysłany: Pon 14 Maj 2012, 19:23 Temat postu: |
|
|
| Kasztanowa napisał: | aska00704, głupio tak wybiórczo dziękować... Ja bym poprosiła wszystkich dziadków na środek i żeby orkiestra zaintonowała "sto lat", bez jakichś specjalnych podziękowań, najwyżej tyle, że dzięki tym osobom możemy być tu i teraz
Tym, którzy nie byli zaangażowani, będzie to raczej obojętne, tym zaangażowanym będzie miło, a nikt się nie obrazi i nie będzie dziwnych sytuacji  |
No właśnie... A ja tam bardzo nie chce im dziękować że aż mnie czasem korci żeby tak wrednie zrobic poprostu mnie skręca wiedząc ile rodzina K przez nich wycierpiała i naprawde nie mamy za co im dziekować. Eh...
A może jak będę dziękować rodzicom to poprostu powiem że dziękuję również dziadkom za pomoc w organizacji i tyle.
No i jaka piosenka by tu odpowiadała Ma ktoś jakiś pomysł _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Symfonia uzależniony

|
Wysłany: Nie 20 Maj 2012, 21:06 Temat postu: |
|
|
U nas decyzja podjęta, będzie pęk czerwonych róż. Tak luźno, tylko związany taką słomkową kokardką - to przystawka. Na deser białe atłasowe poduszeczki z wyhawtowanymi podziękowaniami (obok wyhawtowane czerwone róże) - to też na ręce mam. Danie główne, cięższe wezmą ojcowie, a będą to kryształowe wazony z wygrawerowanym wierszykiem. Być może takim o miłości jak na naszych zaproszeniach. Asnyk, uwielbiam go. Mamy nasze lubią kwiatki, kochają wazony. Więc będzie praktyczna pamiątka. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sopocianka maniak

|
Wysłany: Nie 20 Maj 2012, 21:24 Temat postu: |
|
|
| aska00704 napisał: | A ja wymyśliłam, że podziękujemy rodzicom za trud w wychowaniu i pomoc w organizacji wesela itp... Zacznie grać jakaś piosenka - narazie jeszcze nie wiem jaka i nie mam niestety pomysłu wtedy podejdziemy z koszami upominkowymi i kwiatami. Bez tańczenia w kółku itp.
A i jeszcze chciałabym podziękować moim dziadkom bo też mieli duży wkład w organizacje wesela. Ale nie wiem jak to zrobić bo szczerze powiedziawszy chce podziękować tylko moim dziadkom bo dziadkowie mojego K nic się nie przyłożyli (i nie chodzi tu o finanse tylko o to że wogóle zero zainteresowania z ich strony, pewnie będą tylko narzekać jeszcze o ile wogóle się pojawią, bo są skłóceni z mamą K). No i nie wiem jak to zrobić żeby się nie poobrażali całkowicie :/ |
Piękny plan Też nie chciałabym wyciągać rodziców na środek, tylko podejść z kwiatami (najlepiej zaraz po pierwszym tańcu).
Może dziadkom podziękujecie na osobności?? _________________
Razem od 19 kwietnia 2008.
Mąż i żona od 20 lipca 2013. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ewa-Gdy guru

|
Wysłany: Pią 25 Maj 2012, 7:19 Temat postu: |
|
|
Ja bym chciała zrobić prezentację multimedialną, taką na 2 minuty, później kwiatki, buziaczek i koniec. _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
miki005 bywalec

|
Wysłany: Pią 25 Maj 2012, 13:16 Temat postu: |
|
|
A my poprosiliśmy rodziców na środek, powiedzieliśmy podziękowania w stylu za wychowanie za przyjęcie itd. Dostali kwiaty, ja zatańczyłm z teściem, mąż z moją mamą, z moim tatą starsza, a z męża mamą starszy,pozostali goście zrobili kółko. chyba tak jak na większości wesel.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Pią 25 Maj 2012, 14:57 Temat postu: |
|
|
A ja zupełnie nie wiem, co kupic i w jakiej formie podać całe te podziękowania.
Troszeczkę (to ta moja wrodzona nieśmiałość ) skręcam się wewnętrznie na myśl o wychodzeniu "na środeczek" i tańcach mieszanych.
Z drugiej strony- COŚ zrobić trzeba.. zwłaszcza, że urodziny mojej mamy tego samego dnia _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KathyLaPoz maniak

|
Wysłany: Pią 25 Maj 2012, 15:06 Temat postu: |
|
|
Jutro idę na wesele brata. Wiem, że na pewno będą podziękowania, szczególnie dla Mam, bo jutro ich Święto. Podrzuciłam przyszłej bratowej parę tytułów czytadeł i nowości  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|