Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

podziękowanie dla rodziców
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 79, 80, 81  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Podziękowania dla Rodziców
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Freya
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 14 Maj 2012, 14:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja ojca nie mam (nie żyje 11 lat) więc podziękowania będą tylko dla mamy i rodziców narzeczonego. Ze względu na to, że moja mama strasznie nie lubi bibelotów do stawiania na meblach, koszy ze słodyczami itd wymyśliłam, że na weselu damy im kwiaty oraz takie podziękowania:

a jak już dostaniemy zdjęcia od fotografa to zapakujemy je w ładne ramki i podarujemy rodzicom.
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 14 Maj 2012, 16:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja wymyśliłam, że podziękujemy rodzicom za trud w wychowaniu i pomoc w organizacji wesela itp... Zacznie grać jakaś piosenka - narazie jeszcze nie wiem jaka i nie mam niestety pomysłu smutny wtedy podejdziemy z koszami upominkowymi i kwiatami. Bez tańczenia w kółku itp.
A i jeszcze chciałabym podziękować moim dziadkom bo też mieli duży wkład w organizacje wesela. Ale nie wiem jak to zrobić bo szczerze powiedziawszy chce podziękować tylko moim dziadkom bo dziadkowie mojego K nic się nie przyłożyli (i nie chodzi tu o finanse tylko o to że wogóle zero zainteresowania z ich strony, pewnie będą tylko narzekać jeszcze o ile wogóle się pojawią, bo są skłóceni z mamą K). No i nie wiem jak to zrobić żeby się nie poobrażali całkowicie :/

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kasztanowa
guru
guru

PostWysłany: Pon 14 Maj 2012, 18:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

aska00704, głupio tak wybiórczo dziękować... Ja bym poprosiła wszystkich dziadków na środek i żeby orkiestra zaintonowała "sto lat", bez jakichś specjalnych podziękowań, najwyżej tyle, że dzięki tym osobom możemy być tu i teraz uśmiech

Tym, którzy nie byli zaangażowani, będzie to raczej obojętne, tym zaangażowanym będzie miło, a nikt się nie obrazi i nie będzie dziwnych sytuacji uśmiech
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 14 Maj 2012, 19:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kasztanowa napisał:
aska00704, głupio tak wybiórczo dziękować... Ja bym poprosiła wszystkich dziadków na środek i żeby orkiestra zaintonowała "sto lat", bez jakichś specjalnych podziękowań, najwyżej tyle, że dzięki tym osobom możemy być tu i teraz uśmiech

Tym, którzy nie byli zaangażowani, będzie to raczej obojętne, tym zaangażowanym będzie miło, a nikt się nie obrazi i nie będzie dziwnych sytuacji uśmiech

No właśnie... A ja tam bardzo nie chce im dziękować że aż mnie czasem korci żeby tak wrednie zrobic Twisted Evil poprostu mnie skręca wiedząc ile rodzina K przez nich wycierpiała i naprawde nie mamy za co im dziekować. Eh...
A może jak będę dziękować rodzicom to poprostu powiem że dziękuję również dziadkom za pomoc w organizacji i tyle.

No i jaka piosenka by tu odpowiadałapytajnik Ma ktoś jakiś pomysłpytajnik

Powrót do góry
Symfonia
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 20 Maj 2012, 21:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U nas decyzja podjęta, będzie pęk czerwonych róż. Tak luźno, tylko związany taką słomkową kokardką - to przystawka. Na deser białe atłasowe poduszeczki z wyhawtowanymi podziękowaniami (obok wyhawtowane czerwone róże) - to też na ręce mam. Danie główne, cięższe wezmą ojcowie, a będą to kryształowe wazony z wygrawerowanym wierszykiem. Być może takim o miłości jak na naszych zaproszeniach. Asnyk, uwielbiam go. Mamy nasze lubią kwiatki, kochają wazony. Więc będzie praktyczna pamiątka.

Powrót do góry
sopocianka
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 20 Maj 2012, 21:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

aska00704 napisał:
A ja wymyśliłam, że podziękujemy rodzicom za trud w wychowaniu i pomoc w organizacji wesela itp... Zacznie grać jakaś piosenka - narazie jeszcze nie wiem jaka i nie mam niestety pomysłu smutny wtedy podejdziemy z koszami upominkowymi i kwiatami. Bez tańczenia w kółku itp.
A i jeszcze chciałabym podziękować moim dziadkom bo też mieli duży wkład w organizacje wesela. Ale nie wiem jak to zrobić bo szczerze powiedziawszy chce podziękować tylko moim dziadkom bo dziadkowie mojego K nic się nie przyłożyli (i nie chodzi tu o finanse tylko o to że wogóle zero zainteresowania z ich strony, pewnie będą tylko narzekać jeszcze o ile wogóle się pojawią, bo są skłóceni z mamą K). No i nie wiem jak to zrobić żeby się nie poobrażali całkowicie :/

Piękny plan uśmiech Też nie chciałabym wyciągać rodziców na środek, tylko podejść z kwiatami (najlepiej zaraz po pierwszym tańcu).

Może dziadkom podziękujecie na osobności??

Razem od 19 kwietnia 2008.
Mąż i żona od 20 lipca 2013.
Powrót do góry
Ewa-Gdy
guru
guru

PostWysłany: Pią 25 Maj 2012, 7:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja bym chciała zrobić prezentację multimedialną, taką na 2 minuty, później kwiatki, buziaczek i koniec.
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 25 Maj 2012, 13:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A my poprosiliśmy rodziców na środek, powiedzieliśmy podziękowania w stylu za wychowanie za przyjęcie itd. Dostali kwiaty, ja zatańczyłm z teściem, mąż z moją mamą, z moim tatą starsza, a z męża mamą starszy,pozostali goście zrobili kółko. chyba tak jak na większości wesel. Very Happy
Powrót do góry
Karolina1984
guru
guru

PostWysłany: Pią 25 Maj 2012, 14:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja zupełnie nie wiem, co kupic i w jakiej formie podać całe te podziękowania.
Troszeczkę (to ta moja wrodzona nieśmiałość język ) skręcam się wewnętrznie na myśl o wychodzeniu "na środeczek" i tańcach mieszanych.
Z drugiej strony- COŚ zrobić trzeba.. zwłaszcza, że urodziny mojej mamy tego samego dnia
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 25 Maj 2012, 15:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jutro idę na wesele brata. Wiem, że na pewno będą podziękowania, szczególnie dla Mam, bo jutro ich Święto. Podrzuciłam przyszłej bratowej parę tytułów czytadeł i nowości uśmiech

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Podziękowania dla Rodziców Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 79, 80, 81  Następny
Strona 54 z 81

Skocz do: