|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Nie 20 Maj 2012, 20:40 Temat postu: |
|
|
Symfonia - u niego to są wszystkie te emocje na raz tak ogólnie mówiąc, i strach przed wyprowadzką i strach przed reakcją rodziców itd, no dużo by mówić, a ja i tak wszystko powiedziałam
mam nadzieje,że będzie dobrze, chociaż nigdy nie dowiem się co się działo jak ja już byłam u siebie
czuję jakby zeszło ze mnie powietrze i cała złość jest mi lepiej  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Symfonia uzależniony

|
Wysłany: Nie 20 Maj 2012, 20:41 Temat postu: |
|
|
Będzie dobrze. Teraz trzaba iść do przodu. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
annna guru

|
Wysłany: Nie 20 Maj 2012, 20:43 Temat postu: |
|
|
ewelajn gratulacje! kamień spał mi z serca, że wszystko zostało wyjaśnione i powiedziane! Wygląda na to, że Twój Narzeczony jest bardzo uparty, ale chyba znalazł kogoś jeszcze bardziej upartego  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Nie 20 Maj 2012, 20:43 Temat postu: |
|
|
ale przez to wszystko z powodu złego humoru nie zrobiłam zdjęć z przymiarki u krawcowej a byłam tam 3 razy pod rząd
Anna - w końcu trafił swój na swego , dlatego często się kłócimy jedno uparte bardziej od drugiego trochę jesteśmy do siebie podobni  _________________

Ostatnio zmieniony przez ewelajn dnia Nie 20 Maj 2012, 20:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Symfonia uzależniony

|
Wysłany: Nie 20 Maj 2012, 20:44 Temat postu: |
|
|
No własnie w dziale o butach pytałam o Twoją kieckę  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
annna guru

|
Wysłany: Nie 20 Maj 2012, 21:02 Temat postu: |
|
|
Mój M. i ja też jesteśmy strasznie uparci, więc wiem coś o częstych i burzliwych kłótniach  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
żaba uzależniony

|
Wysłany: Nie 20 Maj 2012, 22:24 Temat postu: |
|
|
No ulżyło mi, że wszystko się dobrze potoczyło. To teraz zostało się już tylko cieszyć I może teściowa coś w przygotowaniach pomoże  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
limone guru

|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 6:49 Temat postu: |
|
|
ewelajn, super, że sprawa się wyjaśniła i są już powiadomieni
Wyszło, że najbardziej przerażony w tym wszystkim był Twój narzeczony, a nie jego mama  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Karolka12 uzależniony

|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 7:56 Temat postu: |
|
|
Czyli to jednak On miał problem! W sumie to On był poważnie wystraszony tym wszystkim. Tyle dobrego w tym wszystkim, że okazało się, że Twój chłop ma jednak dobre serce i całe jego działanie jest oparte na zasadzie "obym tylko nikogo nie skrzywdził"
Bardzo się cieszę, że się wszystko ułożyło, teraz tylko trzeba zacząć budować super pozytywne relacje z teściami i wszyscy będą szczęśliwi i coś mi mówi, że Ty też na tym zyskasz bo ta "Ognista Potwora" to miła, troskliwa, samotna "Smoczyca" _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Karolka12 uzależniony

|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 7:57 Temat postu: |
|
|
Czyli to jednak On miał problem! W sumie to On był poważnie wystraszony tym wszystkim. Tyle dobrego w tym wszystkim, że okazało się, że Twój chłop ma jednak dobre serce i całe jego działanie jest oparte na zasadzie "obym tylko nikogo nie skrzywdził"
Bardzo się cieszę, że się wszystko ułożyło, teraz tylko trzeba zacząć budować super pozytywne relacje z teściami i wszyscy będą szczęśliwi i coś mi mówi, że Ty też na tym zyskasz bo ta "Ognista Potwora" to miła, troskliwa, samotna "Smoczyca" _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|