|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Asia00 maniak

|
Wysłany: Nie 20 Maj 2012, 18:15 Temat postu: |
|
|
aniolek791 My też nic nie płacimy za nasze nauki. Podobnie, jak Ty mamy 10 spotkań (raz w tygodniu), ciekawie prowadzonych, a dodatkowo w bardzo miłej atmosferze.
Za tydzień mamy jeszcze "skupienie"  _________________ "Miłość nigdy nie ustaje..."
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sopocianka maniak

|
Wysłany: Nie 20 Maj 2012, 20:32 Temat postu: |
|
|
Wczoraj podpisaliśmy umowę z dj-em
Otrzymaliśmy płytę z ok. 400 piosenkami, z których ok. 150 poleci na weselu. Z podanej listy możemy wykreślić kilka-kilkanaście utworów i dodać tyle samo naszych ulubionych.
Na płycie znajduje się także wykaz zabaw i konkursów. _________________
Razem od 19 kwietnia 2008.
Mąż i żona od 20 lipca 2013. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pralinka guru

|
Wysłany: Nie 20 Maj 2012, 20:35 Temat postu: |
|
|
Hmmm.... dj narzuca Wam muzykę? Jak to kilka-kilkanaście kawałków? Co jeśli nic z tej płyty Wam się nie spodoba? _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sopocianka maniak

|
Wysłany: Nie 20 Maj 2012, 20:40 Temat postu: |
|
|
| Pralinka napisał: | | Hmmm.... dj narzuca Wam muzykę? Jak to kilka-kilkanaście kawałków? Co jeśli nic z tej płyty Wam się nie spodoba? |
Są tam powszechnie lubiane hity polskie i zagraniczne z różnych lat (przeglądaliśmy tę listę już w zeszłym roku i była ok.). Gdybyśmy mieli sami wszystkie piosenki wybierać, leciałby głównie rock&roll, ckliwe starocie i techno, więc goście nie byliby zadowoleni...
Słyszałam o takim weselu, że para młoda wybierała wszystkie kawałki i spora część gości była niezadowolona... _________________
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pralinka guru

|
Wysłany: Nie 20 Maj 2012, 21:16 Temat postu: |
|
|
My wybieramy wszystkie kawałki. DJ ma zakaz puszczania czegokolwiek spoza listy. W ten sposób unikniemy kawałków, które jak to DJ określił " lecą teraz w radio" i innych typowo weselnych "szlagierów". Przedział wiekowy piosenek mamy duży. Gatunkowy już mniej. Będą utwory z czasów naszych dziadków, rodziców i naszych. Mamy nadzieję, że to dobre rozwiązanie. Słyszeliśmy od części rodziny, że na ostatnim weselu na którym byli leciała sama muzyka dla młodych, więc nie wybawili się za bardzo. Myślę, że jak dziadkowie usłyszą Mieczysława Fogga, to zrobi im się miło  _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sopocianka maniak

|
Wysłany: Nie 20 Maj 2012, 21:20 Temat postu: |
|
|
Jest Fogg na liście naszego dj-a.
On ma dwudziestoletnie doświadczenie w prowadzeniu rozmaitych imprez, więc wie, jak zadowolić każde towarzystwo. I budzi moje zaufanie - sympatyczny, otwarty człowiek, z poczuciem humoru. _________________
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pralinka guru

|
Wysłany: Nie 20 Maj 2012, 21:28 Temat postu: |
|
|
Heh my mamy młodzieniaszka. Nastraszyliśmy go trochę, więc jego rola ma się ograniczyć jedynie do obsługiwania sprzętu. Żadnej inwencji własnej uffff . Wiem, potwór jestem  _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
(=KaLinka=) maniak

|
Wysłany: Nie 20 Maj 2012, 22:41 Temat postu: |
|
|
| Pralinka napisał: | Myślę, że jak dziadkowie usłyszą Mieczysława Fogga, to zrobi im się miło  | sama go lubię
a zwłaszcza taki jeden kawałek podśpiewuję jak coś gotuję  _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

Dołączył: 01 Gru 2011 Posty: 12149 Skąd: Ze Stumilowego lasu :)
|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 8:59 Temat postu: |
|
|
Ciekawa jestem jak to u mnie będzie z piosenkami i ich wyborem, niby mamy dowolność ale kto wie??
UWAGA UWAGA!
ruda_wiewiórka znalazła, zakochała się i w najbliższym czasie zaliczkuje suknię
(foto wkleję, jak wrócę do domu) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pralinka guru

|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 11:34 Temat postu: |
|
|
Czekam niecierpliwie na Twoja sukienkę. _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|