|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
NutkaMisio maniak

|
Posted: Tue 7 Feb 2012, 18:01 Post subject: |
|
|
myślę że te będą pasować  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spasi maniak

|
Posted: Tue 7 Feb 2012, 18:14 Post subject: |
|
|
| agattt wrote: | | Tylko, że kalie nijak pasują do wiejsko-swojskiego klimatu. |
podpisuję się pod tym  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
heart_bibish uzależniony

|
Posted: Tue 7 Feb 2012, 18:31 Post subject: |
|
|
| spasi wrote: | | agattt wrote: | | Tylko, że kalie nijak pasują do wiejsko-swojskiego klimatu. |
podpisuję się pod tym  |
fakt, zapomniałam że klimat jest wiejski ... _________________
zapraszam na mojego bloga www.white-bride.pl |
|
| Back to top |
|
 |
Natalia_2013 uzależniony

Joined: 14 Jan 2012 Posts: 584 Location: Legionowo (Warszawa)
|
Posted: Tue 7 Feb 2012, 22:28 Post subject: |
|
|
| heart_bibish wrote: | | spasi wrote: | | agattt wrote: | | Tylko, że kalie nijak pasują do wiejsko-swojskiego klimatu. |
podpisuję się pod tym  |
fakt, zapomniałam że klimat jest wiejski ... |
a polne kwiaty? są przepiękne i świetnie pasują do wiejskiego stylu! Albo bukiet ze słoneczników - bajka _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
lija bywalec

|
Posted: Tue 7 Feb 2012, 23:36 Post subject: |
|
|
Mnie się kalie bardzo podobają, ale Ł. twierdzi, że jemu kojarzą się tylko i wyłącznie z pogrzebem. Cóż, nie ten rodzaj ceremonii.
Oglądając te wszystkie bukiety co raz bardziej zaczynają mi się podobać słoneczniki, ale to chyba jednak nie to.
Podobają mi się za to np. takie:
Co sądzicie? Nie mam jeszcze suknii, więc cieżko wrzucić kontekst... _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Posted: Tue 7 Feb 2012, 23:52 Post subject: |
|
|
do kalii nic nie mam.......... ale te dwa co wrzuciłas, takie dziwne  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
limone guru

|
Posted: Wed 8 Feb 2012, 7:13 Post subject: |
|
|
| lija wrote: | Mnie się kalie bardzo podobają, ale Ł. twierdzi, że jemu kojarzą się tylko i wyłącznie z pogrzebem. Cóż, nie ten rodzaj ceremonii.
Oglądając te wszystkie bukiety co raz bardziej zaczynają mi się podobać słoneczniki, ale to chyba jednak nie to.
Podobają mi się za to np. takie:
(...)
|
Ten bukiet mi się podoba
Jest interesujący i bardzo ładny  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Posted: Wed 8 Feb 2012, 8:17 Post subject: |
|
|
| lija wrote: | | Mnie się kalie bardzo podobają, ale Ł. twierdzi, że jemu kojarzą się tylko i wyłącznie z pogrzebem. |
Chyba więcej osób ma takie skojarzenia Choć jakby się uprzeć, to w wieńcach pogrzebowych chyba najczęściej róże występują, a róża to się nikomu z pogrzebem nie kojarzy. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
asik guru

|
Posted: Wed 8 Feb 2012, 9:53 Post subject: |
|
|
| Natalia_2013 wrote: | a polne kwiaty? są przepiękne i świetnie pasują do wiejskiego stylu! |
Tylko, że Nutka ma sukienkę, na której bardzo dużo się dzieje i dużo drobnych kwiatów to byłoby już za wiele. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
MadziulkaO20 bywalec

|
Posted: Wed 8 Feb 2012, 10:09 Post subject: |
|
|
lija Mi tez kalie kojaża sie z pogrzebem.
Ja powiem tak, bardzo podobały mi się bukiety z samych storczyków, ale gdy wybrałam suknie wybór się zmienił. Więc z wyborem naprawdę warto poczekać jak wybierze się suknie
Ja się zastanawiam miedzy takimi, ale w kolorystyce, biel - bordo.
Który doradzicie?
Suknia to : http://bios.weddingbee.com/pics/108121/Venecia.jpg _________________
\ |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce