Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Pomarudźmy sobie... II
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 530, 531, 532  Next

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Forum ślubne :: strona główna -> Pomarudzić dobra rzecz…
View previous topic :: View next topic  
Author Message
annna
guru
guru

PostPosted: Tue 7 Feb 2012, 18:42    Post subject: Reply with quote

Carla wrote:
My zazwyczaj nie przyjmowaliśmy księdza, raz tylko przypadkiem go wpuściłam Shocked bo nie wiedziałam, że to on... mieliśmy straszliwy bałagan i jedliśmy właśnie pizzę oczko absolutnie nie byliśmy przygotowani.. nie mieliśmy żadnych akcesorii, kasy itp... Było bardzo miło, pomodliliśmy się razem, ksiądz zapytał tylko czy bierzemy ślub (tak, za kilka mies.), pogratulował decyzji i podziękował, że mimo wszystko go wpuściliśmy uśmiech

I tak powinien zachowac sie kazdy ksiadz... Ale niestety nie kazdy taki jest...

Back to top
View user's profile Send private message
Pralinka
guru
guru

PostPosted: Tue 7 Feb 2012, 19:09    Post subject: Reply with quote

jestem chora. Mam zapalenie krtani. Skandal! To może zdarzyć się każdemu, ale żeby mnie?

Back to top
agattt
moderator
moderator

PostPosted: Tue 7 Feb 2012, 19:12    Post subject: Reply with quote

Pralinka wrote:
jestem chora. Mam zapalenie krtani. Skandal! To może zdarzyć się każdemu, ale żeby mnie?

Ja również chora, teraz już oficjalnie (bo leczę się już sama od tygodnia). Mam zwolnienie do końca tyg i antybiotyk :/

Back to top
w_chmurach
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 7 Feb 2012, 19:24    Post subject: Reply with quote

Ja na szczęście nie jestem chora ,a to dziwne bo w domu mam jak w lodówce.
zaczynamy się zastanawiać czy nie zmienić mieszkania , jeśli chodzi o koszt wynajmu to mamy tanie mieszkanie, ale jak dochodzi do tego rachunek za gaz to wcale nas tak tanio nie wychodzi , mimo , że grzejemy i płacimy kupę kasy to nadal jest zimno , tak jak już pisałam blok nie ocieplony i takie tam .
Stwierdziliśmy , że chyba nie opłaca się tak cierpieć i lepiej zamienić mieszkanie i tak więcej jest tych miesięcy kiedy się grzeje , więc co mi po tym , że w lato będę płaciła mniej jak przez całą zimę marznę, na ścianach nam wychodzi woda.
Problem jest jeszcze w tym , że to mieszkanie braliśmy nie umeblowane, i parę rzeczy kupiliśmy łóżka , jakąś komodę , teraz jak byśmy mieli wynajmować to umeblowane i nie wiem co mielibyśmy zrobić z tymi rzeczami.

Back to top
ewelinka89
moderator
moderator

PostPosted: Tue 7 Feb 2012, 19:31    Post subject: Reply with quote

w_chmurach wrote:
zaczynamy się zastanawiać czy nie zmienić mieszkania , jeśli chodzi o koszt wynajmu to mamy tanie mieszkanie, ale jak dochodzi do tego rachunek za gaz to wcale nas tak tanio nie wychodzi , mimo , że grzejemy i płacimy kupę kasy to nadal jest zimno , tak jak już pisałam blok nie ocieplony i takie tam .
Stwierdziliśmy , że chyba nie opłaca się tak cierpieć i lepiej zamienić mieszkanie i tak więcej jest tych miesięcy kiedy się grzeje , więc co mi po tym , że w lato będę płaciła mniej jak przez całą zimę marznę, na ścianach nam wychodzi woda.
Problem jest jeszcze w tym , że to mieszkanie braliśmy nie umeblowane, i parę rzeczy kupiliśmy łóżka , jakąś komodę , teraz jak byśmy mieli wynajmować to umeblowane i nie wiem co mielibyśmy zrobić z tymi rzeczami.

A macie okna wymienione? Może warto trochę z właścicielem porozmawiać, żeby trochę zadbał o mieszkanie?
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 7 Feb 2012, 19:33    Post subject: Reply with quote

okna są wymienione , tam był dwa lata temu robiony generalny remont, my tam mieszkamy od pół roku i takie rzeczy się zaczęły dziać.

Back to top
NutkaMisio
maniak
maniak

PostPosted: Tue 7 Feb 2012, 21:03    Post subject: Reply with quote

zrobiłam drzemkę przed pracą i przespałam wizytę księdza, więc problem z głowy.

a teraz ruszam do pracy :/

Back to top
nimfa
moderator
moderator

PostPosted: Tue 7 Feb 2012, 22:13    Post subject: Reply with quote

w_chmurach wrote:

hmmmm łóżko powiadasz....może znajdź kogoś (dajmy na to takie małżeństwo z małym dzieckiem co jest w trakcie remonty a i do Katowic mające niedaleko)....i może ten ktoś odkupi lol tylko jakaś fotka i wymiary by sie zdały Cool

Back to top
w_chmurach
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 7 Feb 2012, 22:53    Post subject: Reply with quote

jasne Nimfa jak będzie tak daleko i będziesz zainteresowana to jak najbardziej. W czwartek przychodzi właścicielka i myślę , że się wszystkiego dowiem zobaczę jaki będzie jej stosunek do sprawy jak się zachowa bo przez telefon nie była zbyt miła

Back to top
magda87
maniak
maniak

PostPosted: Tue 7 Feb 2012, 23:16    Post subject: Reply with quote

Pralinka wrote:

Miałam to samo jakieś 2 tygodnie temu...
Back to top
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Forum ślubne :: strona główna -> Pomarudzić dobra rzecz… All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 530, 531, 532  Next
Page 32 of 532

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce