|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Azadi guru
|
Wysłany: Czw 26 Sty 2012, 12:09 Temat postu: Kuchenne sprzęty i ich wykorzystanie |
|
|
Dziewczyny, zastanawiam się co każda forumka w kuchni mieć powinna
Konkretnie, zastanawiam się nad elektrycznym grillem macie już doświadczenia jakieś? Jakie polecacie firmy (i za ile ) no i przede wszystkim: co w ten sposób przyrządzacie? Bo ja taka raczej początkująca jestem i dopiero co odkryłam garnek do gotowania na parze _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
serduszkox guru
|
Wysłany: Czw 26 Sty 2012, 13:49 Temat postu: |
|
|
Azadi my mamy coś takiego :
http://www.mango.pl/kuchnia/pieczenie/halogen_oven
Służy m.in do pieczenia,grilla,duszenia itd
I polecam z całego serca Super sprawdza się w kuchni!
My to w ogóle mamy dużo produktów z Mango _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa.. |
|
Powrót do góry |
|
|
Anioleczek bywalec
|
Wysłany: Czw 26 Sty 2012, 15:00 Temat postu: |
|
|
Ja mam w domu taki mały grill, wiem że też był kupiony w jakichś telezakupach, jednak dawno temu. Sprawuje się do dzisiaj bardzo fajnie i również mogę polecić
Prócz tego mam WOK'a z zeptera, szczerze to jeszcze nie testowany, w szafce leży już jakieś 3 lata:D Ale słyszałam same pozytywne opinie na jego temat:)
A ponadto nie wyobrażam sobie już mojej kuchni bez pojemników próżniowych! |
|
Powrót do góry |
|
|
Elmuszka moderator
|
Wysłany: Czw 26 Sty 2012, 15:08 Temat postu: |
|
|
moja mama używała tego robota przez chyba 8 lat, aż silnik się zatarł (a gotuje i piecze bardzo dużo). Teraz my dostaliśmy taki sam w prezencie ślubnym (z zaskoczenia) i już parę ciast w nim wymieszałam:
Także gorąco polecam |
|
Powrót do góry |
|
|
nimfa moderator
|
Wysłany: Czw 26 Sty 2012, 16:38 Temat postu: |
|
|
a ja mam:
i życia sobie bez miksera nie wyobrażam. Planuję nabyć również:
mam też taki robot wielofunkcyjny....ale Cytat: | jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego |
i kolejna rzecz dla mnie niezbędna
|
|
Elmuszka moderator
|
Wysłany: Czw 26 Sty 2012, 16:41 Temat postu: |
|
|
Oj te siteczka są super. Musze je sobie kupić, albo podkraść jedno mamie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Sandra88 guru
|
Wysłany: Czw 26 Sty 2012, 17:11 Temat postu: |
|
|
mi się marzy taki robot, i prędzej czy później kupie sobie taki albo podobny.
|
|
Powrót do góry |
|
|
ewelina85 uzależniony
|
Wysłany: Czw 26 Sty 2012, 17:55 Temat postu: |
|
|
nimfa napisał: | a ja mam:
i życia sobie bez miksera nie wyobrażam. |
Mam taki sam tylko innym kolorze ze wszystkimi dodatkami Bardzo często używam. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Carla guru
|
Wysłany: Czw 26 Sty 2012, 18:34 Temat postu: |
|
|
kkk
Ostatnio zmieniony przez Carla dnia Pią 21 Lis 2014, 12:20, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
w_chmurach uzależniony
|
Wysłany: Czw 26 Sty 2012, 18:34 Temat postu: |
|
|
Ja jako świeżo upieczona pani gospodyni mam tylko mikser , blender no i toster oczywiście. Brakuje mi bardzo dużo rzeczy np. wałek do ciasta to z takich bardziej tradycyjnych , a marzy mi się sokowirówka.
Jeśli chodzi o gril , o którym tu wspominano, w moim domu rodzinnym takowy był , używany bardzo rzadko wg. mnie to zależy od upodobań kulinarnych u mnie się nie sprawdził , i sama tez takiego bym nie zakupiła. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|