|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Kasiek86 guru

|
Wysłany: Sro 17 Sie 2011, 18:27 Temat postu: |
|
|
czyli takie nieokreślone woow, nie wiadomo pozytywne czy negatywne.
No co miało być kolorowo to jest  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Sro 17 Sie 2011, 19:14 Temat postu: |
|
|
no dokładnie....ani pozytywnie ani negatywnie.....ale tak kolorowo  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Sro 17 Sie 2011, 19:16 Temat postu: |
|
|
Prześliczne sukienki, Kasiek, ale moim zdaniem dla weselnego gościa, na bal, ale nie dla PM . _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
limone guru

|
Wysłany: Czw 18 Sie 2011, 13:16 Temat postu: |
|
|
... _________________

Ostatnio zmieniony przez limone dnia Pon 19 Lis 2012, 8:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasiek86 guru

|
Wysłany: Czw 18 Sie 2011, 13:19 Temat postu: |
|
|
marga wkleiłam bo znalazłam przypadkowo i mnie zaintrygowały. Choć uważam, że dla gościa weselnego (a nawet dla druhny) zbyt strojne. Dla PM ja bym się na kolorową nie zdecydowała (choć niektóre tutaj wklejone przez dziewczyny są świetne)
Jak pisałam, miała być kolorowa suknia ślubna to jest
karolipio dokładnie - szaleństwo  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marcela kandydat

|
Wysłany: Czw 18 Sie 2011, 13:42 Temat postu: |
|
|
Swietne te kolorowe sukienki, może nie na ślub, czy wesele, ale na imprezę z cyklu bardzie luźnych . A co do kolorowych sukien to ku przestrodze zobaczcie taką suknię ślubną z ogłoszenia , przesyt czerwieni, trochę grozy w ślubnym klimacie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mimi guru

|
Wysłany: Czw 18 Sie 2011, 14:10 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chodzi o kolorowe suknie ślubne, to naprawdę trudno jest znaleźć elegancką kreację. Większość wygląda jak z bajeczek Disneya, strasznie kiczowato i infantylnie (według mnie). Te prostsze z kolei mogą zlać się z sukniami gości (niektóre kobiety na wesela zakładają długie sukienki). Najlepsze jest coś pomiędzy tymi dwoma typami, w subtelnym kolorze i o ładnym kroju. A najbardziej podobają mi się białe suknie z elementami kolorowymi (typu pas, tren). _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
limone guru

|
Wysłany: Czw 18 Sie 2011, 14:11 Temat postu: |
|
|
... _________________

Ostatnio zmieniony przez limone dnia Pon 19 Lis 2012, 8:19, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pralinka guru

|
Wysłany: Czw 18 Sie 2011, 14:28 Temat postu: |
|
|
kolejne piękne suknie
Znalazłam stronę z pięknymi sukniami ślubnymi. Myślę, że każda z nas znalazłaby tam "swój" model _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Azadi guru

|
Wysłany: Czw 18 Sie 2011, 19:14 Temat postu: |
|
|
Ta z ukośnymi czerwonymi elementami i z brązem to moje typy  _________________
 |